Reklama

Reklama

Invisible Enemies

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 1997, 38 min

Obsahy(1)

Otec vypráví příběh svému synovi, jak coby vysokoškolský student našel brýle, přes které viděl duchovní svět. Díky nim se dozvěděl jak démoni ovlivňují život jeho i jeho přátel. Na základě tohoto poznání se snaží přesvědčit i své přátele, že své životy zdaleka neřídí sami, ale že existují neviditelné síly, které jejich životy ovlivňují. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (2)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Snímek, který mnohé věřící popostrčí nebo rovnou nakopne... Akorát nejsem příznivcem zobrazování ďábla v hororové podobě... TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Černoprdelníci a zarytí věřící se z toho možná poserou, no pro nás ostatní tyhle ty „křesťanské agitky“ budou ve většině případů jen ztrátou času. Ten užvaněný pánbíčkářský začátek byl doslovnou osinou v prdeli a nudné žvatlání, potom co si borec nasadí brýle a vidí všechny ty hříšné a démonické situace, které ovlivňují životy smrtelníků i jeho přátel to mělo alespoň pár náznaků zajímavé atmosféry. Závěr v klubu byl sice úsměvný, ale vlastně i nejlepší na celém tomhle snímku. Amen, zhřešil jsem a podprůměr je na světě. 30% ()

Reklama

Reklama