Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může stát z burzovního makléře, když zoufale spěje ke krachu? Ano! - novým a velmi oblíbeným autorem sloupků pro ženy. Jak to však dopadne, když nikdo netuší, kdo se to v novinách pod ženským jménem skrývá? - uvidíte v komedii "Zeptejte se Cindy". (oficiální text distributora)

Recenze (66)

kingik 

všechny recenze uživatele

Koncepčně nezvládnutá a ve výsledku málo vtipná komedie se slibným hereckým triem. Z pohledu Charlieho Sheena nešlo ani tak o krach postavy burzovního makléře, kterou ztvárnil, ale o jeho strmý pád v herecké kariéře, kterou v osmdesátých letech dobře rozjel. Z pohledu číslo dvě se při natáčení seznámil se svojí budoucí ženou Denise Richards, ale ani jeho manželství mu nevydrželo. A z pohledu diváka se nejedná o nic mimořádného. Sheen ani nehraje s nijak velkým zaujetím, což u něho není vzácný jev, a jeho dvě herecké partnerky zaujmou víc, přinejmenším se na ně dobře dívá. Námět celkem originální, nevzpomínám si, že bych podobnou komedii viděl, ale nejednou se zdá, že film je delší než ve skutečnosti je. Mohlo to být lepší a hlavně o dost vtipnější. 50% ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom jak muž pod pseudonymem ženy rozumí a radí ženským vztahovým problémům. Větší klišééé snad nejde vymyslet, bohužel je na tom asi víc pravdy než by kdokoliv tušil s ohledem na časopisy v dnešní době zaměřené na náctileté, kdy většinu obsahu tvoří a vymýšlí právě muži. No každopádně pro mě spíš úmorné sledovat... proto jen nějakých 38%, není to úplně ztráta času... ale potřebné kvality nemá. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kdyby měli scénáristé koule, mohlo to dopadnout parádně. Startovní čára byla nastavena dobře a v obsazení byste jen stěží hledali přesnější páreček (nabubřelý čurák Charlie, odkvétající pipka Deniska, prostě dokonalé i vzhledem k jejich soukromému vztahu). Jenomže duo scénáristů záhy nasměruje slibně se rozvíjející cynickou bžundu (pojící v sobě prvky filmů jako WALL STREET, ZÁMĚNA nebo PO ČEM ŽENY TOUŽÍ) do bezpečných vod beznápadité romantické rutiny. Sledovat se to dá, ale všechno už tu bylo a bylo tu líp. II Scénář: Daniel Margosis, Robert Horn. 50% ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Čo sa vlastne v skutočnosti stalo s Buddy Foxom, keď mu došli na zneužívanie súkromných informácií? Začal písať do novín miesto jeho bývalky. Nenápadná komédia, ktorá neurazí, príjemne odreaguje a po skončení filmu sa na ňu aj mierne zabudne. Pekné baby v hlavných úlohách sú len príjemným bonbónikom. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen hraje zkrachovalého makléře kterému nedopatřením štěstí zamávalo a vzalo si volno tak nakonec za svojí jednoduchou přítelkyni která odjede na dovolenou začne psát články do novin a radit v partnerských vztazích.To by mě také bavilo,protože chlap poradí vždycky takovým pochopitelným způsobem.Moc pěkná komedie... ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama