Reklama

Reklama

Vince a Ernie pracují jako soukromí vyšetřovatelé. Čekají na pana Hoona, který po nich začne střílet a dá se na útěk. Vince ho chytí a Hoon mu řekne, že viděl lidi, co nejsou lidi. V ten moment se Vince změní v dinosaura. Přijíždí policie a Hun jim chce povědět, co se stalo, ale policista mu zlomí vaz a obnoví Vincovi ochranný plášť, který mu dává lidskou podobu. Pak jdou společně navštívit paní Hoonovou, která však o manželově podezření nic neví. Vince a jemu podobní jsou dinosauři, kteří nevymřeli, jak se lidé domnívají, a umějí na sebe vzít lidskou podobu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pár minut zachyceno při přepínání TV. Fakt prdel, na jakou číčovinu ti američani nepřijdou - a kdyby jen to! - oni byli dokonce ochotní vypláznout peníze na zfilmování tohoto skvostu. Ještěři běžně žijí mezi lidmi a maskují se jakýmsi holografickým zařízením, takže jsou od lidí k nerozeznání a chovají se úplně jako lidi, akorát o sobě mluví jako o dinosaurech, občas jim maskovací zařízení selže a dají tak vyniknout diletantství specialistů na efekty/masky. No bomba! To se zas nějaký "talentovaný" scénárista zhulil, usnul na hajzlíku, vzbudil se s hlavou v porcelánu a rovnou utíkal do studia zaznamenat, z čeho měl poluci tentokrát... Daniel Baldwin a Faye Dunawaye museli být hodně zoufalí, když kývli na účinkování v takovém sračgolu. Zhruba 10-15 minut jsem na to zírala v nevěřícím úžasu, než jsem si řekla, že můj čas je příliš vzácný, abych ho trávila sledováním nedostatečně vtipných kojotin. Hvězdička za nadsázku, která v "tyranosarii" přece jen byla cítit. 20% ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

"Lidé si mysleli, že pádem meteoritu před 65 000 000 lety, vymřeli všichni Dinousauři. Omyl, oni stále žijí a svojí identitu drží v tajnosti, každý, kdo se o tom dozví, musí zemřít". Vynikající scénář, úžasné triky, prostě parádní nízkorozpočtová sračka s Baldwinem a "tím druhým", který si očividně hraje na Christiana Balea. 10% 10.07. 2010 ()

Reklama

bosquete 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, ačkoliv jsem to neviděla úplně od začátku. Oddechovka, u které bylo jasné, že dopadne dobře. Místy vypadali dinosauři uměle, ale hlavní bylo rozplést vraždy a zjistit cíl vrahů, přičemž jsem se dozvěděla, že Baldwinova dcera je opice a ne jednou z nich:-D Na pozadí dilema: žít bez přetvářky, dnes tak obvyklé, ale za vysokou cenu nebo se přizpůsobit. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

V prvních dvaceti minutách Tyranosarie jiskří celem příjemná nadsázka. Bohužel zhruba v polovině "filmu" se milý koukatelný brak promění v jakousi podivnou beztvarou kejdu, která svou konzistencí a výživnou hodnotou nevíc připomíná ohromné triceratopsí lejno z Jurského Parku... Na druhou stranu, něco tak neskutečně upachtěného se zas tak často nevidí. Hm... ()

Hansolo35 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak včera jsem se na tenhle brak podíval. Můj zadek se chudák oprudil, když musel sedět u takové ubohosti. Divím se, že se k tomu propůjčila třeba Faye Dunaway. Ona už je to docela stará raketa /takže vezme každý štěk/. Má za sebou asi dost plastik, takže vypadá jako tyrannosaurus i bez toho filmu :-) No jo, nikdo holt nemládne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama