Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do jednoho nákladního vlaku umístí teroristé tajně bednu s ruskou jadernou hlavicí. Nákladní vlak ale veze lokomotiva, která je už delší dobu ve špatném technickém stavu. Během jízdy se začnou projevovat potíže s brzděním, a kromě toho uniká nafta z nádrže. Vlak se stane středem pozornosti nejdřív dopravní a traťové bezpečnostní inspekce, ale zanedlouho se o situaci začnou zajímat i média, protože vlak se řítí nebezpečným úsekem železnice na město Denver, aniž by prakticky bylo možné ho zastavit. Jeden z teroristů, který má výčitky svědomí, uvědomí anonymně policii, že ve vlaku se nachází jaderná hlavice. Protože vlak veze také různé výbušniny, chemikálie a nebezpečný biologický materiál, je na obzoru katastrofa. Zpráva o situaci se dostane až k prezidentovi, který vyhlásí stav ohrožení. Následkem toho nastane v Denveru panika mezi lidmi, začne rabování a obvyklé průvodní jevy. Obyvatelstvo se chystá k evakuaci, ale je na ni už jen málo času. Jediná možnost, jak vlak zastavit, je vykolejit ho... (TV Nova)

(více)

Recenze (58)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké televizní béčko; před nějakými osmi lety mi to přišlo jako koukatelný průměr. V současném věku to nejsem ochotná absolvovat, nevím totiž, jestli bych z oné smrduté hromádky nelogičností, klišé a patetických scén neumřela smíchy či dehydratací od stálého zvracení a pláče. Při hodnocení nicméně zohledním dobu shlédnutí snímku, kdy mi "Atomový vlak" přišel snesitelný: 35% ()

woody 

všechny recenze uživatele

Strašné televizní béčkový film o vlaku který havaruje a který měl jako náklad nelegálně převážející plutonium.Herci,klišovitý scénář a triky nestojí za nic ale konec filmu kdy bomba vybuchne a nezahyne ani človíček a kdy si potom každý pomáhá přesně podle pravidel každého amerického patosu je nezapomenutelný. ()

Reklama

V-TECH 

všechny recenze uživatele

Jsou dobrá béčka a jsou špatná béčka. Atomový vlak je hodně špatné béčko. Takové ty věci, které člověk podobným filmům odpouští, jako plno klišé, špatná režie, herecké výkony, stupidní dialogy a směšné triky na vás v tomhle filmu uplně vyskakují z obrazovky. Korunu tomu nasadil prezidentův projev na závěr a scéna, jak pomáhají stavět dům. Tu jednu hvězdičku dávám za prvních 45 minut, jinak odpad. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Protože mám rád vlaky a všechny filmy o nich, tak jsem se celkem díval a chvíli i bavil. Ale pak už se to táhlo do nekonečna. Po havárii vlaku jsem si myslel, že si tvůrci chtějí ještě přivydělat a tak přidávají a přidávají jako zedník maltu. Sice mne překvapilo, že k explozi došlo, ale to byla jen taková perlička. Před hlubokým podprůměrem zachránilo hodnocení, že scény na vlaku mne celkem bavily. Mimochodem, kdo psal popisek k filmu, tak jej neviděl, protože vlak nebyl rozhodně "plný nukleárních zbraní." Ale také jsem je mohl přehlídnout. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pokým bol vlak na kolajniciach, tak som dokázal prekúsnúť všetky stupiditné dialógy a logické lapsusy- dovtedy bol tento TV film v pohodičke..Pozerať katastrofálnu (doslova:) druhú "nekonečnú " polovicu bolo utrpenie, hoci ma príjemne prekvapilo, že ruská atómovka sa nakoniec prejavila v plnej sile:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě. (Terva)
  • Ve filmu je elektrická lokomotiva MLW M-420 vyrobená v Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama