Reklama

Reklama

Jedu do South Parku

(TV film)
  • Velká Británie Goin' Down to South Park
všechny plakáty

Obsahy(1)

Satirický dokument, pojednávající o vytváření pořadu South Park smyšleným způsobem, s tvůrci předstírajícími, že jsou arogantní, nepříjemní pitomci, které zajímají pouze peníze. Nelze brát za žádných okolností jako skutečný dokument. (Herr_Flick)

Recenze (3)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Trey a Matt natočili v době, kdy byl South Park na vrcholu, tento pseudodokument, ve kterým se oba dva snaží veřejnosti předvést jako arogantní hovada, co nic nedělaj, válej si šunky ve vířivce (japanese guy rules :)) a lemtaj šampíčko :) Realita byla samozřejmě úplně jiná a především v prvních řadách seriálu stál každej díl pořádné úsilí. Pár zajímavostí se však dočkáme, nechybí nahlédnutí pod pokličku animace anebo třeba i dabingu. Ne tak informacemi nabyté jako obdobný 6 Days to Air: The Making of South Park, ale točené s větší nadsázkou a ironií- tedy tak, co je oběma bláznům blízké :) Pro fanoušky povinnost, pro ostatní asi blbost. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Dokument to teda rozhodně není, tvůrci si jen hrají na blbečky. Pro fandy South Parku moc milé zpestření mezi dlouhými přestávkami během seriálu. Je tam velká spousta věcí, které se v seriálu neobjevily a ani neobjeví. K vidění třeba na youtube. ()

Reklama

Reklama