Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přízrakem, který pronásleduje hlavního hrdinu Piotra – venkovského šlechtice z počátku 20. století – je jeho zemřelá žena. Posedlý její krásou, propadá se Piotr stále více do minulosti bez známek zájmu o svou novou rodinu. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nádherné, ovšem dějově poněkud nezáživné. Nevadí, že je děje málo, ale zkrátka moc nechytne, a člověku je vlastně celkem jedno, jak to celé dopadne... ovšem ženy jsou zde opravdu krásné. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně kvalitní balada podle románu Karla Irzykowskeho, odehrávající se na polském šlechtickém sídle začátkem 20. století. Snový příběh o přízraku první ženy (poeovský motiv), který pronásleduje zralého muže, o chlapci, jenž poznává ženské tělo na bláznivé dívce - vše velmi dobře výtvarně pojaté s všudypřítomným erotickým podtextem. Bohužel, myšlenka žádná nebo mi zůstala skrytá. Přesněji 3,5. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spíše než horror erotické mysteriózní psychologické drama. Jeho sužují silně erotické představy spojené s jeho první, teď již mrtvou, manželkou, kromě toho se mu nabízí přítelkyně jeho známého a vábivé pohledy na něj hází jejich služka. Jeho současná žena s ním nechce spát, ale rozdá si to s rodinným známým, starým chlípníkem, který u toho málem zemře. Jeho syn se stává mužem díky místní verzi bláznivé Viktorky. Hezké ženy, nahota, příjemně a pozvolna rozvíjený příběh s krásnou (erotickou a jiskřivou) poetikou a jedno dost drásající trauma. Pro mě docela překvapivý zážitek. 3,5* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama