Reklama

Reklama

Pověz to mými slovy

  • Itálie Dillo con parole mie (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Stefania, která má na krku třicítku, se rozejde se svým přítelem těsně před odjezdem na dovolenou na řecký ostrov lásky, a proto sebou vezme svou čtrnáctiletou neteř Meggy. Obě mají jisté plány - Stefania chce zapomenout a začít znovu, Meggy hodlá přijít o panenství. Italská komedie plná omylů voní mořem a sluncem a teta i neteř v průběhu tohoto pamětihodného léta zjišťují, co to doopravdy znamená být ženou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, možná, že kdyby hlavní hrdina byla hezčí, neboli nebyla tlustý prase a úplně vylízaná, tak by mě to bavilo víc. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Existují dvě možnosti. Buď jsem viděl slabou napodobeninu už tak mizerných amerických teenagerovských komedií, nebo v sobě film neslo poselství, které jsem zřejmě v záplavě trapných situací nestihl prokouknout. Ta třetí hvězdička je hlavně za to sluníčko, které ve filmu svítilo... ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Kresba postav a chytré, svěží dialogy patří k podle mě nečetným kladům této nezávazné romantické komedie, která z ženského úhlu pohledu poznámkuje mně osobně málo blízká témata, jako je hašteření protikladů, sebehledačský turismus náctiletých či plážový flirt. Obě hlavní hrdinky (v roli Stefanie režisérova manželka a spoluscénáristka) mi navíc odpírají možnost se s nimi ztotožnit. Na druhou stranu jsem se u "Pověz mi to svými slovy" bavil víc než u (sebe)vážnější, ale o málo hlubší Medemovy "Lucíe a sexu". ()

Reklama

Reklama