Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, vlastně nevím proč jsem se na to díval. Většina parkour a různých martial arts/tanečních filmů stojí za nic. Todle vlastně ani nebylo moc překvapení. Danny Dyer mě tady neskutečně iritoval s tím jeho posraným akcentem a vyšpulenými rty při zakloněné hlavě. Human Traffic ho mozná dostal do mojí hlavy s nezaměnitelnou grácií, ale tady vypadá jako podprůměrný idiot, který ještě vede nějakou korporaci. Scénář je hodně slabý a poněkud nudný. Škoda toho... ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zle zle zle. Dúfam, že Silverstein už nikdy nenatočí ani rodinné domáce video. Réžia bola hnus. Pozeral som to s podozrením na otras mozgu a tento film my prvý krát skutočne spôsoboval fyzickú bolesť. Faris, je v pohode a jeho free-run je uveriteľný, aj keď neviem koľko krát to vlastne bol on. Ale film je prúser. Pritom obsadenie filmu je pomerne zvučné. Danny Dyer je slizkejší než sliz, Seymour Cassel má dve vtipné lášky a Hassan hrá štandard. Freeruneri sú nabušený a akrobacia im ide. Lenže hlavná ženská hrdinka je opruz, Milionári sú trapný. Jacque trénoval 15 rokov v japonskom dojo aby skončil ako najväčší amatér. Dej je stupidný a koniec filmu je už totálne retardovaný. Keď k tomu pripočítam zlé diológy a roztrasenú kameru mám dokopy zo všímvšudy max 2*. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Zápletka s "běžcema", na který vsází velcí bossové, je sice naprosto stupidní, ale já jsem zrovna měl potřebu si pročistit hlavu u nějakýho akčňáku. Parkour (nebo freerunning) je teď docela in sport a navíc v tom hrají moji oblíbenci Sean Faris a Danny Dyer, takže jsem neváhal si to pustit. Jenomže od prvních minut mi bylo jasný, že tenhle film je naprosto amatérská práce, kde jsou "running" scény zmatený příšerným střihem, nudný scény chudáka Seana Farise s jeho přítelkyní s naprosto stupidníma dialogama nebo s jeho nemocným dědou a do toho vstupující megatrapnej záporák. Po nějaký půlhodině, kde závodníkům nasadí vybuchující obojky a nechaj je utíkat o život, to začalo bejt chvilkama i zábavný. Ale opravdu chvilkama, protože tu nic není natočenýho pořádně, ani bitky, ani zmiňovaný skákání po zdech. Sean Faris tu přehrává takovým stylem, že to muselo bejt vidět až z Petřína a horší hereckej výkon jsem neviděl hrozně dlouhou dobu. Jasně, v Never Back Down jsem si ho oblíbil, protože to byl cool odsejpající film a moc jsem jeho herectví neřešil, ale tady mi (po Forever Strong) extrémně vadil. Danny Dyera jsem si zase oblíbil ve Football Factory, ale tady jsem mu nevěřil ani vteřinu, že je to velkej boss s doutníkem a navíc jeho postava byla děsněj vocas. Další z herců, kteří mi vadili, byla ta přítelkyně Chelsea, protože neuměla hrát a navíc mě vysloveně sral ten její (sna ukrajinskej?) akcent. Prachbídně natočené, ještě hůř zahrané, se stupidním (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) scénářem a prostě nuda, po který už nikdy ani neflusnu. ()

Twyer 

všechny recenze uživatele

Oddychový film, kde je hlavním aktem parkour. Myšlenka v tomto filmu je velice podobná filmu Arena. Bohužel i přes parkour, který je velice oblíbený mezi mladými je tento film v některých pasážích naprosto nereálný. Snad jednou bude natočen film kde parkour bude opravdu reálně zachycen. Hudba je vhdoná k tomuto žánru. Kamera má v některých chvílích problémy udržet diváka "nezvracet" - klepající se obraz v dlouhých je častým jevem. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

"Utíkej, Máňo, utíkej, honí tě kocour divokej..." Freerunning je sice velmi oblébeným moderním sportem 21.století, ale i přesto by film měl vždy mít určitou úroveň a ne jen jeden nápad, pár hezkých herců a zbytek kaše na kaši, co se jak splácá...Pár světlých míst tam bylo, ale to je na hodinu a půl setsakra málo! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama