Reklama

Reklama

Ren rou cha shao bao II: Tian shu di mie

  • Hongkong 人肉叉燒包 II天誅地滅 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mladým manželům, kteří mají svoji restauraci kdesi v Hong Kongu, jejich vztah zrovna moc dobře nevychází. On tráví většinu času prací v restauraci, ona v obchodech a po večírcích ve společnosti jiných mužů. Situace se však radikálně mění ve chvíli, když se objevuje její sestřenice s milým a nevinným pohledem. Ta se sbližuje s jejím manželem, který o ni projevuje veliký zájem. Z dívky se však vyklube sadistický psychopat, který jeho ženu zavraždí a následně po opečení na grilu podává hostům. Na stopu se jí však dostává bdělý policista Anthony Wong Chau-Sang, kterému je mizení některých osob podezřelé. Dostává se do hry, kde nakonec i jemu půjde o život. (Lojz@)

(více)

Recenze (6)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Já byl tedy nad očekávání spokojen ... Jediným problémem tohoto filmu je jeho název. Kdyby ho lidi podvědomě nesrovnávali s prvním dílem TOP No. 1 HK CAT III exploiterem, užili by si film možná více ... Ano, násilí je zde méně, ale zato je film perfektně tehnicky zpracován, zejména barvy a kamera, asi nejlepší, co jsem u CAT III viděl ... Vše šlape jak má, v polovině dojde ke zvratu a ne ani tak fyzické útrapy hlavního hrdiny, ale psychická a psychologická muka dosahují naprostého vrcholu ... Navíc film působí tak nějak normálně, přirozeně plyne, ale chytne a nepustí ... podobná událost by se mohla klidně stát a tím vlastně film může děsit stejně, jako jeho "krutější bratříčci" ... Navíc je zde rozřezávání oběti, pečení části těla na rožni, nechtěný kanibalismus návštěvníků restaurace (i Wong si myslím na oběti jednou smlsne ...), násilí je zde taky, úžasná potemělá atmosféra, vše do modra, smutný dojem z celého filmu, hudba ... Wong exceluje, opět dokazuje, že je Pan herec ... to je bez debat. Mě osobně se film fakt líbil, protože to není jen dobrý CAT III exploitation, ale prostě dobrý film ... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Poměrně sterilní pokračování skvělého Untold Story, které je v podstatě o tom samém, jako jednička, jen ze zrůdného zabijáka se tentokrát vyklubala žena. Do kvalit dokonalého Wonga, který tentokrát ztvárnil roli prozíravého policisty, má ovšem daleko a to se odrazí i na počtu obětí a míře násilí. Namísto toho přibylo (černého) humoru a dosytosti si užijeme i explicitního sexu. Přesto, jak už zmiňoval Paldini, tahounem celého je opět výborný Tony Wong. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Mnohem mírnější než předchozí díl a v podstatě asi nejmírnější film s hongkongským certifikátem III, co jsem viděl. Takže se dá doporučit i divákům, kteří nejsou tímto specifickým druhem filmů nikterak dotčeni, protože explicitního násilí je pomálu, no ono tam vlastně není žádné. A můj oblíbenec Anthony Wong, tentokrát nečekaně nehraje roli zrůdného úchyla, opět nezklamal - to on táhne celý film. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

The Untold Story II je o dost umírněnější než první díl, ale v tomto případě to není vůbec na škodu... Musím říct, že jsem byl docela překvapen, že Anthony Wong měl v tomto filmu netradičně kladnou roli podezřívavého policisty a maniakální vražedkyně je žena... Samozřejmě dosti pěkná žena, takže než brutálního zabíjení a mučení se dočkáme spíše více sexuálních scén... Ale co už, přesně jak napsal Flipnic, nejde o to, že je tenhle kus dobrý, i když dosti mírný CAT III, ale o to, že je to všeobecně dobrý film... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade síce o násilné a v HK CAT III typické scény neprídete, ale ide tu viac o násilí na duchu. A verím, že pri tom všetkom pečení a varení, aj vyhladnete. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uz prvy diel ma nejako extra nezaujal a toto druhe pokracovanie bolo este slabsie,az na nejake sceny bieda a utrpenie,nudna kravina,skoda slov...:-) ()

Reklama

Reklama