Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vinnie je majitelem zavedeného útulného irského baru, ale už léta se živí tím, že vede ilegální sázkovou kancelář, kontrolovanou nejsilnějším mafiánským klanem v Bostonu. Není žádný ranař a ví, kdy počkat a kdy sázku nevzít, aby své drobné klienty úplně nezruinoval, takže mu obchody jen kvetou. Velký boss však jednoho dne usoudí, že mu Vinnie vydělává málo a rozhodne se mu do baru poslat "posilu". Mladý parťák vtrhne do Vinnieho kanceláře jako lavina a stačí mu pár dní na to, aby všechno obrátil vzhůru nohama. A pro Vinnieho, který se pomalu chystal do důchodu se svou hodnou ženou, nastává čas účtování... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

A zase můj oblíbený herec Freddie Prinze Jr. Ovšem zde nehraje svou typickou roli mladého hezouna, do kterého se zamiluje nějaká holka a on do ní. Zde hraje mladého mafiána, který velmi rád šňupe koks a je poslán do jednoho baru, aby dohlížel na zdejší byznys se sportovními sázkami. Ale zároveň rozvrátí vztahy v útulném baru u Vinnieho, kterého výborně ztvárnil Peter Falk. Po jeho příchodu už nic v tomhle baru není jako dřív a Vinnie se nakonec rozhodne pro radikální a vlastně jediné možné řešení. Musím říct, že jsem byl velmi překvapen rolí Freddieho Prinze Jr, protože na tohle u něj nejsem zvyklý. On zde vlastně hraje tak trochu záporáka. Takže komu nevyhovuje tento herec v romantických komediích, tomu doporučuji toto komorní drama. Já byl spokojený a je to za čtyři hvězdičky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká obyčajná dráma o jednom starom bookmakerovi, ktorého chce mafiánske vedenie nahradiť a film sa trochu viac ešte venuje rodinnej situácii jedného notorického hráča. Nuda to nie je a bol som zvedavý jak sa to skončí, ale ani ma príliš osudy jednotlivých postáv nestrhli a tým pádom sa ma príliš morálne spravodlivý záver príliš nedotkol. Vidno, že to je už starý film, keďže Freddie Prinze Jr tu bol za hviezdu. Dnes o takej úlohe môže snívať. Najviac zaujme starý dobrý Peter Falk ako starý bookmaker, ktorý má na tento typ práce príliš dobré srdce. A to sa nevypláca. Zato Timothy Hutton tu hrá riadneho lúzra, ktorý si takú obetavú ženu nezaslúžil. Výsledkom je zaujímavá dráma na jedno pozretie. 5/10. ()

Reklama

wakeup 

všechny recenze uživatele

Docela me to prekvapilo. Mafiani poslou do baru se sazkovou kancelari, kterou vede "Colombo", svyho cloveka na vybirani dluhu. Ten se chova samozrejme arogantne a vybira mnohem nasilneji az se to sefovi prici natolik, ze se mafianskymu synackovi postavi... Mam rad Falka jako Colomba a tady mi dokazal, ze neni jen dobrej detektiv, ale zvlada i zaklady herectvi. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v amerických státech New York (New York City) a New Jersey. (BMW12)

Reklama

Reklama