Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadpřirozená vražedná síla potřebuje k přežití nové duše.
Skupinka studentů provádí výzkum místních kultů a rituálů. Objeví ale šokující fakta a ve svém pátrání se pouští za bezpečné hranice. To vyústí až v uvolnění nadpřirozené vražedné síly. Začíná nejen boj o jejich životy, ale hlavně o jejich duše. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Ohhhh, toto je dost nudny film, v ktorom hlavny zloduch vysaval zivoty z mladych teenegeriek a vobec nevyzeral ze by sa ho mal niekto bat. Pocas filmu ma chytali driemoty od toho napinaveho deju:) Ani vrazdenie teenegeriek nemalo ten spravny smrnc, ktory by ma ohromil. Tento film u mna sa dostava hlboko do prepadlistia dejin, z ktoreho sa tak lahko nevyhrabe. ()

Novik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl děs! Tohle prostě není béčko ale rovnou neexistující céčko! Ani nelituju že sem to nedoukoukal do konce.:) Tohle nemělo vůbec děj, bylo to takový nezáživný. Hlavně mi vadilo že si strašně hrálo na nějaký kvalitní horor což byla velká chyba! Shrnu to velmi špatný scénář, dialogy na nic, o atmosféře ani nemluvim(ona tam snad nějaká byla?) a stupidní herci. Vůbec se nedivím takovému hodnocení možná bych ještě snížil. PS:Táta to hned 2 den vyhodil do koše...za tuhle blbost utratil 50 kč. :) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení tentokrát opravdu nelže, tenhle film je v černých číslech naprosto zaslouženě. A moje utrpení u něj bylo o to větší, že proti svým zásadám jsem si ho musel znechuceně pustit s českým dabingem, protože originál jsem nesehnal. Kromě Rachel Miner všichni herci na odstřel; první by šla ke zdi vulgární a laciná šlapka v roli univerzitní profesorky, hned po ní otravný špekoun (i když toho bych radši než kulkou vlastnoručně umlátil kladivem). Co dál - příběh a jeho zpracování je ještě dementnější a zoufalejší, než devadesát procent dílů seriálu Charmed (Čarodějky), nevím co víc k "tomu" napsat. Jedna zimomřivě blikající a skomírající hvězdička za Rachel. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...hladať pozitíva v tomto filme je ťažké....ale podarilo sa: sympatické herečky v podobe Rachel a Taryn......a tým by som asi aj skončil......inak...úvod ešte ujde ...potom však začína riadna béčková nuda....a keď sa to trošku rozhýbe a začne sa tam zabíjať ....tak je to jak cez kopirák .....B-čkovosť z tohoto snímku priam srší...čo by problem samo o sebe byť nemusel....nebyť veľmi slabého scenára. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na začátku filmu máme šanci slyšet docela zajímavý příběh o čínské dívce a jejím krutém otci. Při jeho vypravování jsem si představoval docela solidní masakr, který bude následovat. Ihned při první scéně se skutečně na obrazovce začal odehrávat tajemný rituál, který byl zakončení docela slušnou vypichovačkou očí a spoustou krve. V tu chvíli ale jako by film skončil. Protože to co následovalo dalších osmdesát minut, bylo něco neuvěřitelně odlišného. Atmosféru filmu měli tvořit především scény, kdy umírali lidé, kteří přišli do styku z amuletem. Většinou se jim z ničeho nic objevil v ruce nůž, potom byl vidět pouze pohyb ruky následován střihem a pohledem na zakrvácenou postavu. Herecké výkony jsou zhruba na stejné podprůměrné úrovni jako celý film. Ani jeden z herců se zrovna moc nepředřel a přestože se zde objeví několik známějších tváří, tak tento film si do rámečku žádný z nich nedá. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v La Miradě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama