Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není tábor jako tábor, zvlášť když ho vede takový svéráz jako Tripper Harrison. Jeho celoživotní náplní je zábava. Ale veškerá legrace jde stranou, když dojde na každoroční sportovní zápolení s vedlejším táborem… (oficiální text distributora)

Recenze (21)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Jakýsi feeling letní pohody na dětském táboře tam je, snimek ale po přiblížení diváckému oku působí spíše jako slepenec jednotlivých scén z pár dnů North Stár kempu, kde jde jen o pár záběrů s konkurenčním táborem. Žádné velké osudové postavy a chytré propletence nečekejte. Harvey Atkin figura využití pro kanadské žertíky. Jeden okatý depresivní kluk na objednávku, pohledné praktikantky na ostro a šílený Bill Murray, který si své excentrické umění náležitě užíval s dětským obecenstvem. Mimoch. úvodní písnička zpívaná dětmi mi rvala uši, ještě, že ji tam použili asi jen třikrát. :) 50% ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Představte si, jak vám dva až tři lidi líčí zážitky z nějaké akce, kde jste vy ale nebyli. Oni skákají od příhody k příhodě, překřikují se, smějí se a vy nechápete. A pak vám řeknou něco jako "no, to bys tam musel být". Přesně stejný pocit mám z tohoto filmu, který vypadá, jako náhodně slepené scény z táborového seriálu. Bill Murray je výborný, je vidět, že ho to baví, že má verbální i fyzickou komiku zajetou z SNL a někde evidentně volnostylově improvizuje, ale zbytek herců a hereček vedle něj je vysloveně marný, nemluvě o tom, že některé postavy řeknou za celý film jednu, dvě věty. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

První z komedií v roce 1979 a kterou přes menší počet hodnocení jsem si sehnal především kvůli "debutu" Reitmana a Murrayho a relativnímu úspěchu v USA. Je to už spíše 80s záležitost o jednom turnuse na táboře, v podstatě bez příběhu. Nesmí chybět uťáplý ředitel, vedoucí myslící na sex, dvojice loserů tlusťoch a brejloun, zlý konkurenční tábor a introvertní kluk kterého nikdo nemá rád a který si samozřejmě na konci všechny získá. Pitominka u které jsem si ze začátku říkal, že by mohl přijít Jason Vorhees :) ale nakonec to byla celkem fajn zábava. Bill Murray to táhne jako vedoucí/přerostlé dítě co nic nebere vážně, docela jsem se bavil (ranní probouzení ředitele :D), jsou tu hezký holky a finální závod byl fajn. Reitman uměl líp, ale jako nenáročná a nenudící zábava to na 3* stačí. ()

FilmFaktor 

všechny recenze uživatele

Jednou na táboře, bylo mi cca 11-12 let, chýbal mi tam inštruktor ako je Bill Murray. Tábor vtedy dopadol pochopiteľne dosť napiču. V tomto tábore Bill Murray nechýba a celkovo teda film pôsobí veľmi srandovne a príjemne. S ľahkosťou natočené, inšpirácia pre mnohé ďalšie táborové voloviny a btw jedna z prvotín Ivana Reitmana. Potešilo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Z čias, keď Bill Murray bol kráľom komédií a dievčatá zásadne nenosili podprsenky. Nenáročná letná oddychovka, ktorá síce nenatrhne bránicu, ale má úžasnú pohodovú atmosféru letného kempu. No finále s olympiádou je vynikajúce! Prekvapí Bill Murray, ktorý je nevídane uvoľnený. Zrejme ho vtedy ešte hranie v komédiách tak nesralo ako už o pár rokov neskôr... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Keith Knight v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Matt Craven v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama