Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Režisér stavil na známe mená v obsadení, no na to aby tak tuctový námet dokázal ešte zaujať by to chcelo trochu viac. Viac ako fádne spracovanie s otrasným scénarom a dialógmi ako pre dementov. Postavy sa chovali hlúpo až absurdne a jedinú emóciu, čo vo mne vyvolali bolo rozčúlenie sa nad ich správaním. Inak ma nechali úplne chladnou. Ani tí herci, čo v iných filmoch dokážu aj niečo zahrať, tu toho veľa neukázali. No pri tak tupom scénari, s ktorým sa zrejme nedokázali stotožniť ani oni sa vlastne nečudujem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem 3* nebo 4*. Nakonec jsem zvolila druhou možnost, protože to podle mě mělo poměrně silný příběh, na Adama Broodyho se dobře dívalo. A Meg Ryan a Kristen Stewart mám ráda. Byli tam scény, u kterých jsem se trochu nudila, ale v celku se mi to líbilo. Ale označení romantická komedie mi na to naprosto nesedí. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Film svým námětem je určen pro mladší generaci (včetně diskoték a hudby), ale též obsazením je pro mě takovým "béčkovým " filmem. Meg RYAN zde hraje nemocnou ženu s rakovinou, která je podváděna svým manželem. Toto zůstává ve filmu nedořešeno jako spoustu jiných drobných nakousnutých situací, takže mě to vůbec ale vůbec neoslovilo. Místama jsem zývala nudou a chtěla DVD vypnout. To už "Podzim v New Yorku", který se též zabýval nemoci- rakovinou měl aspoň velmi dobré herecké obsazení a mělo to hlavu a patu. P.S.Tleskám komentáři k tomuto filmu kolegy "DALE". ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Jonathan Kasdan, ktorý týmto filmom debutuje na oboch pozíciách, zdá sa nezdedil veľa talentu od svojho otca Lawrenca. Aj napriek nie príliš veľkej stopáži je film dosť nudný a plné klišé. Dialógy sú hrozne kŕčovité a nerealistické. Je veľmi naivné, myslieť si, že keď do filmu namontujete rakovinu, hneď sa z toho stane silná dráma. Takto jednoducho to nefunguje. Navyše som bol dosť sklamaný aj z Meg Ryan, viac ma upútali Kristen Stewart a Makenzie Vega v úlohách jej dcér. Neviem, čo týmto filmom chcel autor povedať, ale je to jeden z najzbytočnejších filmov, aké som videl. Aj keď je len pár minút od jeho skončenia, už teraz si poriadne nepamätám, o čom vlastne bol. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svým, jemným humorem úsměvný a hereckou kvalitou silný příběh dvou žen (matky a dcery), vzhlížících k životní síle respektive ciničnosti spisovatele porno scénářů v podání Adama Brodyho. Do rolí matky s dcerou dosaďtě, nádhernou Kristen Stewart s vyzrálou Meg Ryan, přidejte faktor tragédie, odečtěte citové vydírání a výjde vám tahle upřímná, milá a moc krásně natočená oddechovka. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama