Reklama

Reklama

Inferno

všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Umělecký nízkonákladový krátkometrážní film odehrávající se v prostředí narkomanské subkultury. Nevybíravým způsobem ukazuje všudypřítomnou možnost smrti, tragédie a smutku. (ypres.bass)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Znám jednoho člověka ze střední školy, který si touto zkušeností taky prošel. Teď nemyslím drogy, ale samotného filmování filmu o drogách. Když bych to porovnal, tak za prvý bych asi nadával, že tenhle film tady je a ten jejich není. Tak to jenom dokazuje, že se tady objevuje skutečně všecko a mělo by se tomu udělat přítrž. Nicméně tomuto kraťasu se musí pochválit vizualizace, na které je znát, že si dali skutečně záležet. Ke konci už to bylo mírně přehnané, ale celé to mělo alespoň drive, který se po dobu šesti minut nezastavil. Horší už byl samotný nápad, který ani nebyl nápadem, ale představením pocitu euforie po droze v osobitějším pojetí. I tak, jednoduché, účelné a s dobrým výběrem hudby... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Čitelná inspirace filmy Pí a Requiem za sen. K obojímu chybí ještě dlouhá cesta, ale směr není nastolen zrovna špatně. Nízké náklady jsou dost patrné, ale není to vůbec naškodu, k tématu by stačil jeden dva podjezdy a jedna železniční stanice:)). Snad jen těch pop-artových efektů bych ubral a zkusil jít cestou rychlejší střihu do hudby. Jinak vcelku zajímavý "pokus"... PS: když už jde o ty narkomany, nebojte se jít do hloubky a do odpornosti, tohle i přes černobílé ladění je stále moc příjemné:) ()

Reklama

Reklama