Reklama

Reklama

Saw 2

  • USA Saw II (více)
Trailer

Génius děsu rozjíždí druhé kolo hrůzostrašné hry s životem a smrtí. Zamkne do uzavřeného prostoru osm nešťastníků, jejichž úkolem je dostat se ven dřív, než se nadýchají nervového plynu a zemřou. Musejí však být ostražití - cesta ke svobodě je poseta smrtícími pastmi, které jim rafinovaný Jigsaw přichystal. Když je nalezena mrtvola s charakteristickými známkami Jigsawova vražedného rukopisu, nastává čas, aby se do hry zapojil i detektiv Matthews. Rozbíhá se pátrání po vrahovi, jehož brutalita volá po zákonné odplatě. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (711)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No druhej dil no, takze je tu vseho vic, ale kvalita tim spis klesla. Jednak tu je uz vic lidi, ktery navic muzou volne behat po baraku, tudiz krapet klesa atmosfera, navic se vsichni chovaj jak idioti a zraneni si zpusobujou sami. Ale pasti jsou dostatecne originalni a po pouziti je vysledek vzdy dostatecne krvavej. Herci opet nic extra a vysvetleni motivu vraha taky neni moc dostatecny. Navic se tu zbytecne moc keca a zbytecne moc prostoru je venovany krimi casti. A zaverecnej zvrat je sice zajimavej, na druhou stranu je ale videt, ze tu je ciste kuli moznosti dalsiho pokracovani. Jako plus ale povazuju, ze se hezky navaze a dovysvetli udalosti prvniho dilu a ze to tim padem nepusobi jako zbytecnej dil. No celkove je to slusne napinavy, ale opet sem se nebal a precejen to uz je slabsi nez prvni dil, takze jen 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je pokračování, tak je to hodně dobrý, ale v porovnání s prvním dílem to je přece jen o něco horší a hlavně se to trochu opakuje a ještě k tomu mi to občas připomínalo kostku, ale úkoly byly slušný a bylo to i docela krvavý a hlavně má film několik kvalitních zvratů, jenže půlku závěrečného rozuzlení jsem bohužel čekal a tak mě to moc nepřekvapilo a pointa proč to všechno, taky nic moc, ale na pokračování je to výsledek výbornej ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu dosť slabá,niektoré scény som vedel predpovedať dopredu,záverečná pointa celkom slušná s jasne otvorenými dvierkami pre tretí diel.Ale oproti prvému dielu pre mňa sklamanie.Pre mňa osobne viac kriku a viac krvi neznamená lepší film.Chýbala tomu dusná atmosféra, napätie a strach z neznámeho a práve to posledne menované je hlavným problémom Saw2.Všetci vedia s kým majú tú česť.Keď viem ,že všade môže, ale aj nemusí byť pasca tak sa nevrhnem tak smelo do nejakej pece alebo nestrčím ruky do nejakého boxu bez toho aby som si ho najprv dôkladne nepreskúmal /možno by si tá koza všimla,že na boxe boli zavesené klúče/.Dosť nelogické z ich strany.Prvý diel je už jasná kultová záležitosť a nasledujúce diely ho už neprekonajú.50%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Zahrajem si takovou hru. Žít nebo umřít. Důmyslné zbraně, smrti a poznání, kolik krve jsi ochoten ztratit, abys zachránil svůj život. A detektiv Mathews má 2 hodiny na záchranu syna......Hlavně začátek nemá potřebné tempo, třeba jako první díl, ovšem postupně se to zlepšuje. Hlavně filmařské věci jako kamera a střih poutají mojí pozornost k ději, který je místy nudnej. Policajt se mi zdá vcelku trapnej a občas to připomíná spoustu viděného. Ale poslední čtvrthodinka na to dá (skoro) zapomenout. Má lidské pokolení vůli přežít? Přesvědčte se! Game over. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Dávam o hviezdičku menej ako jednotke. Asi po pol hodinke sledovania by som tomu dal možno iba dve, pretože ma dosť štvalo ako sa obete chytaly do pascí. Bolo to dosť pritiahnuté. A ešte neschopnosť celej roty policajtov, komanda a expertov prísť na nejakú stopu. Našťastie som to dopozeral a celkové vyznenie filmu zanechalo na mňe celkom dobrý dojem. Atmosféru to nestratilo. Kamerové hrátky už ničím nie sú výnimočné. No opäť ako v jednotke je tu slušný záver, kvôli ktorému dávam aj tú štvrtú. Dvojku si však vychutnáte iba ak ste videli aj jednotku. Inak je to veľmi solídne pokračovanie. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (33)

  • Film byl nominovaný na cenu Saturn americké Akademie sci-fi, fantasy a hororových filmů. (imro)
  • Nízkorozpočtový horor za 4 miliony amerických dolarů vydělal během prvního víkendu (28. – 30. 10. 2005) promítání v USA 31,7 milionů dolarů. Celkové tržby v amerických kinech se vyšplhaly na 87 milionů dolarů a celosvětové na téměř 148 milionů dolarů. (imro)
  • Pozorný divák si může všimnout, že v každé pasti tohoto dílu je zabudovaná bezbolestná úniková cesta. Například ve skleněné krabici s noži, kvůli které jedna z postav vykrvácí, je nahoře vidět klíč, kterým by šlo krabici otevřít a dostat se ven. (duklak2)

Související novinky

Příští rok dorazí jedenácté Saw

Příští rok dorazí jedenácté Saw

12.12.2023

Studio Lionsgate na nic nečekalo. Desáté Saw se sotva ohřálo v kinech a už na sociálních sítích vyskakuje informace o tom, že jedenáctý přírůstek do této série dorazí již příští rok, a to konkrétně… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Hračky bývají plačky...

Hračky bývají plačky...

06.06.2006

...říkávaly nám babičky, když jsme něco přeháněli. Společnost Lionsgate asi nemá babičku. Málokterý jiný filmový žánr v Americe dává často vzniknout řadě pokračování, prequelů, sequelů, remaků a… (více)

Reklama

Reklama