Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Centrum zábavné tvorby České televize přichystalo v rámci projektu Nadměrné maličkosti povídku situovanou do doby, kdy králem diskoték byl Pavel Horňák a jedním z mála povyražení pro tehdejší studenty byly chvíle strávené na lyžařském výcviku. Na tzv. lyžáku se dá prožít ledacos první sex, první láska, první zkušenosti s alkoholem, první cigareta, ale také něco, co jen tak někdo nezažije. Jedinečnou příležitost zjistit co ještě jiného se dá prožít na horách, než to, co známe z hitů Sněženky a Machři, či Snowborďáci, máte díky povídce scenáristy a režiséra Jaroslava Pozziho Hypnóza. Kromě osvědčených hereckých hvězd typu Viktora Preisse, uvidíte Vojtu Kotka, Jiřího Mádla, ale i řadu dalších mladých nadějných herců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Adman 

všechny recenze uživatele

Film je na úrovni studenta třetího ročníku filmové vysoké školy (FAMU). Celkově to vyznívá jako když se sešlo na horách pár lidí, řekli si že natočí nějaký ten film o lyžařské výcviku, který se nakonec musel dodělávat na poslední chvíli aby se to všechno stihlo. Jinak vše ostatní, jako začátek a konec, jasně dané příběhové linie zde jsou. Jednotlivé postavy mají své charaktery kterých se drží, zkrátka námět a i scénář, jsou velice povedené. Co se týče herců ve vstahu k příběhu se dostáváme k něčemu mezi "Sněženkami a machry" a "Snowboarďáky". Všechno tu zachraňují ftipné a humorné scény, kterých tu je naštěstí tak akorát aby to vykompenzovalo ostatní hluboké nedostatky. Právě toto je ten hlavní důvod mého hodnocení. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Mno, docela povedená záležitost. Námět vskutku originální, což je určitě asi to největší plus. Mádl zahrál zhypnotizovaného skvěle, až jsem se místy divil, fakt jsem mu to věřil. Jako komedie zase film fungoval jen místy, což asi tak úplně záměr nebyl, no ale budiž. Spousta vtípků je povedených, ale po některých pokusech jsem neměl ani tu nejmenší chuť se usmát. Ale pořád z toho zůstal docela zajímavý filmík, který neurazí, spíš slušně pobaví, na odreagování jako dělaný. No, ale hrozně mě štvaly takové ty vsuvky do zimní přírody jako z nějakého dokumentu o floře Krkonoš, to se tam myslim si fakt nehodilo :) Anebo záběr na alpskou lavinu, taky dost mimo mísu...50-55%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +herci, námět, délka -v zásadě žádný, možná jen, že jsem úplně všemu nevěřil, ale pořád je to jen film/// Velice pozitivní překvapení zvláště když si vezmeme, že se jedná o film z cyklu Nadměrné maličkosti. Příjemní herci, poutavý a pro mě zajímavý příběh. Tu dobu jsem nezažil, takže by mi možná bylo příjemnější, kdyby se příběh odehrával v současnosti, ale na tom tak nesejde. Já jsem spokojen./// Celkem 71%/// ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Ten Mádl to je tak přirozenej neherec až je z něj perfektní herec, ehm :) Jinak tahle televizní povídka s účastí Preisse mě dost pobavila a atmosféra lyžařských výcviků se jeví jako opravdu vděčná (Hypnóza, Sněženky a machři, trochu Snowboarďáci...). prostě nic velkýho, jen taková příjemná maličkost na odpoledne. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já se teda zasmál.. Hypnóza sice rozhodně není tak suverénní a jistá jako třeba komediální chuťovka Vše pro syna, na které si smlsli představitelé hlavních rolí rodičů Václav Postránecký a Táňa Medvecká, ale i přesto potěší. Česká televize tak udělala moc dobře, když přišla s cyklem malých televizních komedií, které se vždycky těšily velkému diváckému zájmu. Hypnóza tak s přivřením obou očí patří k tomu povedenějšímu, co cyklus nabídl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama