Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Původně si kamarádi Grant a Paul plánovali víkend jinak - chtěli si zasurfovat, sbalit nějaké holky, v klidu si užít volno. V podvečer náhodou potkají přitažlivé dívky Lisu a Kelly, které je pozvou na netradiční party. S vidinou snadného zisku nových erotických zkušeností mladíci souhlasí. Vynáší tak nad sebou ortel smrti. Začíná hra na kočku a myš a oni rozhodně nejsou v pozici lovce. Padá soumrak a mrtví se ujímají svého království. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Po dokonalém Braindeadu a slabším Bad Taste jsem shlédl po několika letech další, pro mě v pořadí třetí novozélandský film. The Locals nabízí klasickou zápletku: dva kamáradi, kteří se vydají na výlet aby se odreagovali, uvíznou v noci uprostřed ničeho, a během snahy dostat zpět na cestu jsou svědky vraždy a podivného chování místních obyvatel, což rozpoutá jednu dlouhou noční jízdu. Přestože nelze hovořit o něčem originálním a atmosféra tu víceméně chybí, dokážou The Locals nabídnout slušný příběh opřený o výkon obou hlavních představitelů, několik překvapivých momentů a upoutat diváka natolik aby se nenudil. Za zmínku ještě stojí povedený soundtrack. 60% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu je taký klasický thriller: Hlavní hrdinovia sú svedkami vraždy, a tak utekajú, skrývajú sa, opäť utekajú, opäť sa skrývajú, a tak to ide dookola. Čiže nič, čo som doteraz nevidel, ale bavil som sa, bolo to napínavé. V polovici prišiel poriadny zvrat a film nabral úplne iný smer. Dokonca by som povedal, že to bolo ešte zaujímavejšie. Prekvapení ku koncu je našťastie viac, aj keď som už niektoré veci vytušil. Ale veľmi dobrý film, od ktorého som takpovediac nečakal nič. Je to kombinácia road movie, thrilleru a hororu. Ináč by som zmenil ten obsah distribútora, čo tu je, lebo je tam riadny spoiler, takže nečítať... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na napínavý thriller plný překvapení a nakonec se z toho vyklubala tuctová,béčková záležitost s amaterským lookem a s prapodivnou zápletkou. Od Exotiky jako je Nový Zéland jsem však čekal mnohem více.50% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama