Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vaše nejoblíbenější postavičky ze seriálu Sezame, otevři se! vás nyní pobaví v celovečerním filmu, při kterém se budete všichni smát. Následujte Elma a jeho přátele do země mrzoutů za Elmovo oblíbenou ztracenou dekou. Při tomto dobrodružství uslyšíte samozřejmě mnoho senzačních písní, legrace a naučíte se jednu z nejdůležitějších věcí v životě - smát se. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MMR 

všechny recenze uživatele

Zažít s Elmem dobrodružství: DĚLÁ. Fandit Elmovi: DĚLÁ. Pomáhat Elmovi najít dečku: DĚLÁ. Mít Elma rád: DĚLÁ. Brát Elmovi dečku: NEDĚLÁ. Protože Elmo si vždy neohroženě pro dečku dojde a nic ho nezastaví. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora mluví za vše :D. No tak smál sem se, ale asi z jiných důvodů, než tvůrci zamýšleli. Člověka zamrzí, když pana Keksíka, Bohouše, Oskara nebo Berta a Ernieho nahradí infantilní a tupoučký Elmo v roli hlavního hrdiny. Ale jinak to bylo docela koukatelné. Tupé, prostoduché a křečovité, přesto... No tak, vždyť je to pro děti :D ()

Reklama

Fill16 

všechny recenze uživatele

Byl to takový normální Muppetí film. Škoda jen, že česká verze je ochuzena o překlad písní - ovšem ten zase není tak důležitý, pokud člověk umí trošku překládat. Elmo je strašně milá postava, ostatně jako všechny v tomto filmečku pro děti. I když to byl hodně infantilní film (mám radši Muppet Show), přesto se mi moc líbil. Opět obdivuji kreativitu všech, co se na tomto skromném dílku podíleli. Těch postav a nápadů je opravdu hodně. Škoda, mohlo to být ještě lepší. Až někdy seženu české titulky k Muppets: A Christmas Carol, podívám se a možná ještě tento film přehodnotím. :) Každopádně je to hezké, milé, zábavné ... ale nic světoborného a k popukání od toho nečekejte. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama