Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků VI

  • Velká Británie Howling VI: The Freaks
Trailer

Obsahy(1)

Touha po pomstě je silnější než touha po krvi. V zapadlém americkém maloměstě se objevuje tajemný Angličan jménem Ian. Mladík se ubytuje v místním kostele, kde pomáhá s opravami a spokojeně se začleňuje do zdejší společnosti. Vše se změní ve chvíli, kdy do města přijíždí pojízdné Harkerovo obludárium. Jeho majitel mladého Angličana zajme a před všemi obyvateli městečka odhalí jeho vlkodlačí stránku. Sám Harker však má tajemství, kvůli kterému se jej snaží Ian zničit… (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po spackaných pokračovaniach II., III. a IV., ktoré som zatiaľ mal možnosť vidieť je aspoň šieste pokračovanie s podnázvom The Freaks ako-tak pozerateľné, hoci s vlkodlačou tematikou má táto snímka v skutočnosti spoločné iba pramálo... Predstaviteľ vlčieho muža Brendan Hughes je beznádejný tragéd, nehodiaci sa snáď do žiadnej filmovej role a po premene do svojej monštruóznej podoby na tom nie je o moc lepšie, potešujúci je však výskyt a vzhľad jeho protivníka - upíra, ktorého maska je na začiatok 90. rokov vcelku solídna a vzdialene pripomína Salvovho Creepera. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Galéria oblúd tu už bola a títo moc zaujímavý neboli , hold rozpočet asi skoro celý zhltla postava upíra, tá bola naozaj až prekvapivo schopná, na túto slabú sériu. Zas sa toho tu moc nedialo a bolo tu veľa nesympatických pošta a často i nudných pasáži. Nerobí hanbu tejto sérii, to už dokázali iné časti, ale na 3* tam ešte niečo chýbalo. Hádam by stačilo vymeniť hercov. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

A tohle má bejt snad lepší než patej díl,kterej se dostal do odpadu? Vlkodlak se ani pořádně nepromění ve vlkodlaka,je to spíše jen nějakej chlap s divnejma vlasama a divnejma očima. A kladnej vlkodlak? No proč né,je tohle šestej díl,tak proč né,no dobrá. Dlouho ukecaný,nějaká bizardnost tu je,ale to je všechno. Jediný co stojí za vidění je ten upír,vypadá spíš jako nějakej skřet,to ho si pořádně užijeme až na konci. Boj mohl bejt víc využitej,měli spoustu možností. No jó,ale pětka je nejhorší. Já jí dal pět hvězdiček a zatím si stojím. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další ze série Kvílení nenadchne ani neurazí. Má slušný vizuál, dobrou hudbu a solidní herecké výkony odpovídající danému žánru. Bruce Payne má v sobě natolik temnou jiskru, že uhrane už jen svým pohledem. Vlastně nemusí vůbec mluvit, jemu stačí být v obraze. Jednou z nejlepších částí je až dokumentární procházka obludáriem. Triky jsou obstojné, byť na první díl proměna rozhodně nemá, jelikož tam za ní stál mistr v oboru speciálních efektů, oscarový Rick Baker. Zato maska hlavního padoucha je více než slušivá! Trochu mě a nejspíš i Elizabeth zaskočil konec, ale budiž. Jako škraloup na kráse se objevil stín mikrofonu na zemi, když hlavní hrdina dorazí s knězem ke kostelu - trestuhodné! Finále mohlo být drsnější, zejména jsem očekával účtování s bandou maloměstských vidláků. Oddechovka na jednou podívání dostačující. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela natahovaná nuda, která se rozjede až 10 minut před koncem. Většina aktérů včetně hlavního hrdiny - vlkodlaka je silně nesympatická, snad jen ten šerif a slušný záporák - upír Bruce Payne to udržují nad propastí zapomnění. Atmosférou i hudbou mi to trochu připomínalo "loutkářské" fláky z dílny Charlese Banda. Co se týče masek - ta upíří je o něco povedenější, než ta vlkodlačí. Proběhne sem tam nějaká proměna (natahující se chodidlo), ale to je oproti jedničce hodně slabý čajíček. Největší sračkou ale zůstává pořád ten třetí díl, takže za 30 procent. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film byl distribuován přímo na DVD, a to s přechodzím pokračováním Kvílení vlkodlaků 5 (1989). (Terva)
  • Film není na rozdíl od předchozích filmů série natočeno podle románové trilogie „Howling“ z let 1979 až 1985 Gary Brandnera, jde jen o pokračováním předchozích filmů. (Terva)

Reklama

Reklama