Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Kýčovitý scénář, ve kterém se potomek/matka/otec snaží vystrnadit přítele/přítelkyni jednoho z prve jmenovaných, nepřichází s žádnou invencí. Ale vůbec s žádnou. Gagy k zasmání jsou tu asi dva. A herecky film také zklamal. Sestava je sice silná, ale Thornton zůstal za očekáváním a Scott mi přišel v křeči. Naopak Susan Sarandon dokáže zahrát všechno a líbila se mi Amy Poelher v malé vedlejší roli. Ale je to tak na bídných 30%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no, Thorntonovi tyhle komedie jdou a v tyhle je opet brutalni, jak vsechny buzeruje, ale mel uz by natocit neco poradnyho. Jinak pribeh je ze zacatku slibnej, ale bohuzel jeho naslednej vyvoj je uz dost kokotskej a naka slusne vtipna scena je jen misty. Taky nechapu, co v takovyhle uchylarne dela Susan Sarandon. Zato Ethan Suplee sem zapad paradne a vsechny sceny s nim jsou brutalni. Celkove to je prumerna komedie, ktera mela na vic. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pan tělocvikář má tak extrémně jednoduchou a neoriginální zápletku,že i sebevíc zkušenější režisér by s tímto otřepaným blábolem těžko udělal něco víc,než se podařilo právě autorovi Mr.Woodcocka.Jediným pozitivem je,že má poměrně hodně krátkou stopáž a docela i slušný spád.Co se však odpustit nedá,je skutečně hodně omletý scenář,bez špetky nápadů,nulových zvratů a vlastně vše plyne od prvních vteřin tak,jak se dá očekávat,sice plynule,ale nezáživně.A především zde chybí i to základní koření všech komedií,tedy humor a vtip.Sem tam se člověk sice může poušklíbnout,ale těžko Pana tělocvikáře může označit za vyloženě zábavnou podívanou.Bohužel k tomu nepřispělo ani hvězdné obsazení.Součastná sázka na jistotu v komediích Seann William Scott je zde krutě mdlí,oproti svým ostatním rolím ušláplý a doslova se chvílemi trápí a třeba takový Ethan Suplee ho vtipem jasně přehrává.Též osvědčená hvězda Billy Bob se tu spíš nudí a vypadá jako by svou postavu odehrál jen z povinnosti.Je bez života,energie.Susan Sarandon pak už jen těmto dvěma nejiskřícím postavám přicmrndává a ani ona toho moc bohužel nerozhýbe.Mr.Woodock je zkrátka taková klišovitá rychlopovídka,která sice příjemně rychle uteče,ale v divákovi nezanechá absolutně žádný dojem. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi bylo zaděláno na víc, ale vlivem nenápaditého scénáře se film postupně rozpadá na jednotlivé, více či méně komické sekvence a v závěru se zcela položí. Herci byli výborní, ale scénář potřeboval notně dopilovat a z daného tématu se dalo jistě vytěžit víc. V jednotlivostech tahle komedie funguje dobře, ale jako celek je poměrně nevýrazná. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Mě teda narozdíl od většiny ostatních Mr. Dřevopinďour rozesmál každou chvíli. Billy Bob Thornton ani nepotřebuje komentář. Ten se pro role podobnejch sviňáků snad narodil. Z ostatních herců mě pak dost pobavil ještě Ethan Suplee. Jeho role nebyla moc velká, ale pokaždý, když se objevil na scéně, tak to stálo za to. Příběh je sice dost předvídatelnej a happy end trochu násilně naroubovanej, ale já jsem se u filmu pobavil. A jestli se vám to nelíbilo, tak si dejte 10 kliků. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)

Reklama

Reklama