Reklama

Reklama

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dost nevýrazný akční film. Má slušnej akční začátek, pak se celej film zjišťuje o co vlastně jde, kdo je na dobrý straně a kdo na špatný straně. Spíš mi to přišlo takový špionážní, pořád se postavy naháněj, domlouvaj, ale nic pořádnýho se neděje. Pak je akční scéna na konci a hodně dobrej je několikavteřinovej konec. Nic výraznýho a nezachrání to ani charismatický extrazáporák Sonny Chiba a zákeřný šmejd Symon Yam ... ()

krusty2 

všechny recenze uživatele

Pre mna je to klasicky navrat k 90. rokom minuleho storocia.Typycky akcny film bez neakeho zvratu.Bohuzial som mal moznost zhliadnut Uncut verziu,tak to niekedy bolo zdlhave.Kino verzia je asi viac osekana.Inac pre fandov filmov typu Die Hard mozem odporucit(az na nie moc Hollywoodsky koniec). ()

zatoichi0 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek. Připadalo mi, že se dívám na klasický wilisovský akční film - zabili jste mi rodinu, tak tady máte přes držku. Jenomže to je dle mého hlavní mínus filmu: dějová linie filmu je předvídatelná. Ani jinak film nevyčnívá, nepřekvapí, neuchvátí. Nicméně jsem se nenudil a užil jsem si ho, ale že bych ho musel vidě znovu .... ()

Reklama

Reklama