Reklama

Reklama

Kris Millerová získala dědictví, o kterém se většíně lidí může jen zdát - rodinné sídlo ze 16. století. Ona a její přátelé se nyní rozhodli strávit zde dokonalý víkend. Najednou se však objevuje nezvaný host. Ten jim slíbí vše, ale dá jim jen to, to nejméně čekají... (Butterfly E.G. s r.o.)

Recenze (14)

petero 

všechny recenze uživatele

Ono to nie ja ani zle natočené, dokonca to má krásny feeling hororu koncov 80tok a začiatkov 90tych rokov s výrazným plusom v prítomnosti herečky Ashley Laurence, lenže scenár je absolútne biedny. Warlock Bruce Payne tú má schopnosti ako nejaký začiatočník, ovláda myseľ pár teenagerov a dokáže pohybovať vecami a tým to hasne. Žiadne krvavé rošambo sa nekoná a všetko sa odohrá v jednom dome. Finále kde sa Satan s obeťou naháňajú ako dve deti v detskej izbe okolo posteli je prúser. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako táto séria úspešne pod vedením Steva Minera začala, tak ju o 2 časti ďalej veľa úspešne pochováva diletant Eric Freiser. V háji je celé čaro, poetika či zábavnosť originálneho dielu. Okrem iného, Bruce Payne nesiaha Julianovi Sandsovi ani po členky. Ak by niekto ešte našiel tu odvahu a natočil ešte jedného Warlocka, nemusel by sa vôbec báť, určite to nemôže byť horšie... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl. Ono i když to má poměrně slušnou náhradu v podobě Payneho tak prostě i tak mi tam chybý Sands. Nicméně i když herci jsou příšerní tak ten Payne odvádí solidní práci a dal si fakt záležet. I konec filmu je poměrně slušně natočenej. Ale celej zbytek je prostě takovej na nic, ničí to zavedenou atmosféru prvních dvou dílů, a zdálo se mi že plno scén je zbytečnš natahovanejch. Není to sice vyloženě slabej film, ale bohužel díky prvním dvou dílům u mě propadnul. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud tohle měla být pocta k desátému výročí původního Warlocka, tak to se tedy zrovna moc nepovedlo. Tohle volné pokračování je totiž bezesporu nejslabším článkem celé série. Je vskutku jiné, se svými předchůdci toho mnoho společného nemá a kdyby se film jmenoval jinak, možná by dopadl o něco lépe. Nejde ani o to, že se hlavní role ujal jiný herec – charismatický slizák Julian Sands tu samozřejmě chyběl, ale Bruce Payne si nevedl zas až tak špatně a byl jakžtakž přijatelnou náhradou. Největším problémem byl však samotný příběh a fakt, že jsem se u sledování filmu převážně nudil. Děj se odehrával především v jednom starém a hnusném domě, no já měl raději ono čarodějovo putování a řádění na různých místech. Navíc bandička jeho mladých potencionálních obětí moc sympatií až na dvě výjimky nepobrala. Hlavní hrdinka Ashley Laurence byla ještě v pohodě i sympatická, stejně jako rádoby čarodějka Boti Bliss (Robin), nicméně zbytek bandy, tak to byla teda jedna velká bída a moc tomu nepomohly ani ty sadomaso hrátky milenecké dvojice. Warlock sám si rád se svými obětmi hrál a nechával je trpět – to by mi taky ani moc nevadilo, jenomže atmosféra měla v sobě tolik nudných momentů, že byla děravá jako cedník a do toho to zmatené pobíhání po domě, mnohdy nic neříkající vzpomínkové scény z minulosti a až směšné finále. Prostě jsem se u toho moc nebavil. Pár světlých okamžiků by se tu našlo, ale ty to nevytáhly ani na průměrné ohodnocení. Bohužel, ale pro mne jde spíše o zklamání a slabé zakončení Warlockovy trilogie. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to není. Filmu nejvíce škodí to, že se to jmenuje Warlock a je to bráno jako trojka. S předchozími dvěma filmy to nemá vůbec nic společného. Ale beru-li to jako samostatnej film, tak je to docela obstojný komorní horůrek, který rozhodně nijak neuškodí a nepohorší. Sandse nahradil Bruce Payne, kterého mám rád a na tyhle role má prostě ksicht, Warlocka (navzdory klackům, které mu pod nohy házel scénárista) zvládl docela dobře. Ashley Laurence to pořád sluší a hraje dobře, ale pořád jsem si musel zakazovat myslet na to, že i po více než deseti letech pořád hraje studentku, stejně jako v Hellraiserovi. Ty 3* si to určitě zaslouží. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama