Reklama

Reklama

Krev za krev

  • USA The Mutilator (více)

Obsahy(1)

Malý chlapec si hraje s otcovou puškou a nechtěně přitom zastřelí svou matku. Jeho otec z toho zešílí a když dospělý chlapec přijíždí po letech se svými přáteli ze střední školy strávit víkend v domě na pláži, pomstychtivý otec s hákem už na ně čeká. Amatérský slasher a první a poslední snímek režiséra, scenáristy a producenta v jedné osobě. (choze)

(více)

Recenze (28)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V době kdy slashery frčeli asi nejvíc, se rozhodl režisér Buddy Cooper přispět svou vlastní tvorbou. Tento amatér si napsal vlastní scénář a je podepsán i jako producent. Obklopil se skupinou nezkušených herců a s malým rozpočtem se vrhl do práce. Tohle všechno se pak podepsalo na nepříliš velké kvalitě tohoto snímku, který žádnou velkou díru do světa neudělal. Profláknutou zápletku a vyzrazení identity vraha hned na začátku, odsoudila většina diváků. Přesto se zde dá najít několik zajímavých momentů a vraždících scén, které jej udržely nad hladinou odpadních vod. 5/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela zajimává vyvraždovačka. Záčátek ,kdy kluk zastřelí mámu a jeho táta si jí odtáhne ke gauči a dává jí pít kořalku a na záda jí přípíchne papír vše nej k narozeninám.Opravdu ujeté!! Pak ko sklouzává k nudě nic se neděje skoro půl hodiny až pak se tátínek opět probere k činosti.... až na některé nelogické chování postav ,ale co by jsme od hororu čekali. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct tuctovej 80kovej slasher s nesympatickejma postavama kterým tu smrt i přejete. Ocenit se dá různorodost vražd(nejsou jak přes kopírák). K mé větší spokojenosti jich mohlo být ale klidně víc a film mohl mít svižnější tempo. I tak ale ty 3 slabší hvězdy dám. Na to, že jde o film člověka pro něhož to byl(zatím) první a poslední film(scénář/režie). To se ale po těch  letech může změnit, protože jak jsem zjistil Buddy Cooper chystá návrat v podobě pokračování(či remaku) The Mutilator 2. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nudnejší teen vyvražďovák bez nejakého zmysluplnejšieho nápadu v ktorom mordy odštartuje tragédia v rodine, akumulujúca potrebný čas na to, aby prerástla a vyvrcholila pomstou. The Mutilator bol pre nemalý počet hercov prvou a zároveň aj poslednou filmovou rolou, čo už niečo naznačuje. Ale na ich hlavy by som ten najčiernejší popol nesypal, film bol slabý už od základu (prvý a opäť aj posledný film režiséra Buddyho Coopera, ktorý si našťastie uvedomil, že tadiaľto cesta nevedie). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Extrémně klišovitý a nezáživný slasher. Vrah je od začátku jasný, důvody jeho řádění také. Celý film se nic neděje, děj je utahaný, postavy dělají jen běžné kraviny, co teenagerské postavy většinou ve slasherech dělají, ale tady je to ještě mnohem větší nuda. Povedené jsou goreefekty a na období vzniku v polovině 80. let hodně odvážné. Ale goreefekty ten film prostě nezachrání, jinak je to zdlouhavá, nevýrazná nudná záležitost v nevýrazném prostředí s nevýraznými postavami, prostředím a motivem ... Co však musím mimo hodnocení filmu vyloženě pochválit, tak je "cover" k médiu, na kterém se nachází. Ten naláká asi opravdu každého... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • Film nešel nikdy do kin, ale byl vydán rovnou na videokazetách. (Chatterer)
  • Původní název filmu byl Fall Break. (Chatterer)

Reklama

Reklama