Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná japonská hvězdička Aya Uetová v roli sedmnáctileté rebelantské středoškolačky Asako, která se rozhoduje, jak dál naložit se svým životem. Na scestí ji svede desetiletý Aoki, který Asako uvede do světa kybersexu, lukrativního, ale nebezpečného obchodu bez pravidel… (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se s překladem do slovenštiny a tento film je opravdu ten fenomén – ztraceno v překladu. Bohužel Ueta Aja nehrála nijak skvěle a bohužel musím konstatovat, že ani Kamiki Rjúnosuke (co se dá dělat, když to srovnám s tím, do čeho vyrostl). Příběh je zajímavý, sonda do života puberťačky, která se ztrácí v pocitu, že nikam nepatří a nemá své místo na zemi. To samé v podstatě platí i o Aokim. Ale nakonec je to happy end, protože ty dva se již nepotřebují. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Velice mě tenhle film překvapil, který je velmi dobře natočen připomínající dětskou hravost. Film se zabývá pro japonce typickým tématem, krizí identity a vlastně celkově smyslem života pro mladé lidi v Japonsku, kdy tahle témata jsou výborně vyobrazena u 17 leté dívky, střední školou povinné. Tenhle film mě velice bavil, neboť sem dobře rozuměl problémům, které tu byly podány s takovou hravostí a lehkostí, že to bylo velice příjemné pokoukání. Sice závěr filmu se dal vytušit, kdo alespoň má trošičku přehled, ale i tak se to na kvalitě vůbec nepodepsalo. Za bravurní podání filmu si tento kousek zaslouží 4 hvězdy. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama