Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa, mladá studentka malířství prožívá ve svém novém bytě noci plné zvláštních vizí na rozhraní snu a reality. S těmito zážitky se svěří svému profesorovi, který se jí snaží pomoci. Vize však nabývají na intenzitě. Lisin domácí jí oznamuje, že v nedávné minulosti došlo v domě k vraždě mladé studentky, a tento zločin nebyl nikdy objasněn. Vše nasvědčuje tomu, že Lisin profesor, Ian Burton, udržoval se zavražděnou intimní poměr. Lisa, jejíž vztah k profesorovi je více než důvěrný, žádá vysvětlení. Burton bývalou známost přiznává, tvrdí však, že s vraždou nemá nic společné. Roztáčí se kolotoč dohadů, představ, podezření, žárlivosti a vášně. (Q FILM)

(více)

Recenze (7)

5150 

všechny recenze uživatele

Prostě jen další z řady erotických thrillerů, které se v půlce 90. let svezly s úspěchem ZÁKLADNÍHO INSTINKTU. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nádherně poživačné béčko. Klišé na klišé, schéma na schéma. Zadaný profesor na univerzitě dohání svou snaživou žačku do extase... Ale ve skutečnosti jde o fetišistické scény s jeho ženou, hranou uhrančivou Claire Stansfield. Erotické hry v kabinetu, zapálení cigarety v černočerné tmě a samozřejmě sex a k němu předehra proložená debatou o universitní byrokracii. Claire, vše odpuštěno, tvůj full frontal = naprostá senzace. Nevadí, že jsi v jiné produkci s Robertsem byla jen elévkou, Karate Tiger 6 nebyl film pro tebe ;) Dnes už skutečně nezáleží na tom, že jsi Sensation přijala jen z určitých osobních důvodů a jak na tvé obsazení reagovali tví známí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Extremne nudny eroticky thriller, ktory nezachrani ani charizmaticky Roberts. Eroticke sceny tiez za vela nestali. Doslova. 2/10. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama