Reklama

Reklama

It's the Great Pumpkin, Charlie Brown

(TV film)
Rodinný / Krátkometrážní / Animovaný
USA, 1966, 25 min

Režie:

Bill Melendez

Předloha:

Charles M. Schulz (komiks)

Scénář:

Charles M. Schulz

VOD (1)

Recenze (5)

Karel_Kuhn 

všechny recenze uživatele

Takové Čekání na Godota pro malé. Několik dialogů bez nějaké větší pointy se suchým závěrem, kompenzuje to působivá stylizace a perfektní jazzová hudba. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápem, čo je na týchto rozprávkach také výnimočné a kultové. Síce som sa párkrát pristihol, ako sa mi jemne chveje bránica, ale poväčšine to bolo také divno-nudné s nezaujímavým príbehom týkajúcim sa Halloweenu. Snoopy sa mi ale páči - aspoň nejaké to pozitívum. 40 % ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelá atmosféra, suchý humor, vynikajúce postavy a nádherná animácia. Vianočný Charlie Brown sa mi ale páčil o čosi viac. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka, ale hlavně mé první setkání s Charliem Brownem. Čekal jsem tedy nějakou větší pointu a hlavně závěr, ale celkově se mi to líbilo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu pronese Sally hlášku: „Vítej ve 20. století.“ V originálním komiksu prohlásila: „Vítej v roce 1962.“ (Fary)
  • V úvodní scéně, kdy jdou Linus a Lucy pro dýni, si Linus s sebou nese svoji modrou dečku. Poté, co vyberou dýni a vrací se ze záhonu, už ji ale s sebou nemá. (Fary)
  • Když se Linus pokouší projít s dýní plotem, nepodaří se mu to, tak plot obejde. Za celou dobu ho ale skrze díru nezahlédneme procházet. (Fary)

Reklama

Reklama