Reklama

Reklama

Jsi skvělý sportovec, Charlie Browne

(TV film)
  • USA You're a Good Sport, Charlie Brown
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1975, 24 min

Režie:

Phil Roman

Předloha:

Charles M. Schulz (komiks)

Scénář:

Charles M. Schulz

Hrají:

Bill Melendez

Obsahy(1)

Charlie Brown nadšeně vstupuje do motokrosového závodu, ale jen do té doby, než přijde Lucy se starým dobrým shazovacím trikem. Závod se ve skutečnosti promění v souboj Charlieho Browna, Peppermintové placičky a Maskovaného Marvela tedy Snoopyho. Na programu je také sekvence, v níž Snoopy dostane „lekci tenisu“ od svého kámoše Woodstocka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Se Snoopym je to trochu složitější než s jinými animáky, na jeho humor musíte být vyloženě vy(na)ladění, protože jinak vám bude připadat třeskutě nevtipnej. Ale pokud se dostanete na jeho vlnovou délku, užijete si dávku neskutečně příjemného, hřejivého a jemného humoru, tolik vzdálenému všemu, co vychází v posledních (iks) letech. A kdo by se v tom věčným smolařovi Charlie Brownovi nepoznal... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom. Klasický Charlie Brown, klasický humor, klasické animácie, klasický Snoopy a klasická atmosféra. Tento športový diel bol o to lepší, že pekne ukázal Charlieho smolu, ktorú vždy má. Celkom som sa bavil. 65 % ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

V tomto športovom animáku o Charliem a Snoopym dostávajú priestor obaja aktéri rovnako. Humoru je nadostač a príbeh pekne odsýpa. Snoopy sa ukáže, že vie íst aj cez mrtvoly, aby niečo dosiahol. No a smoliar Charlie vyhráva preteky, čo sa mu nestáva často...vlastne nikdy...čo z toho, keď cena pre vítaza je permanentka u holiča. Hodnotenie: 70% ()

Zajímavosti (1)

  • Jako dvacátý pátý závodník je zapsán režisér tohoto snímku, Phil Roman. (t.mon)

Reklama

Reklama