Reklama

Reklama

Ty jsi zamilovaný, Charlie Browne

(TV film)
  • USA You're In Love, Charlie Brown
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1967, 30 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Ano, poprvé v životě je Charlie Brown ZAMILOVANÝ, a objektem jeho citu je malá rezavá holčička v jeho třídě. Škola bude končit a Charlie si uvědomí, že pokud nesebere odvahu a nepromluví s ní, čeká ho perné léto plné čekání, než se škola na podzim znovu otevře. „Milá rezavá holčičko“, píše Charlie, aby prolomil ledy, „jak jen toužím po tom se s tebou setkat…“ Linus svírající polštář se pokouší dodat Charliemu Brownovi kuráž…zlostná Lucy ho odrazuje…Snoop ho ignoruje…Sally má moc práce, jak se snaží dostat se ze školky do první třídy a klavírní virtuos Schroeder nepovažuje Charlieho situaci za dost závažnou na to, aby přestal cvičit na klavír. Peppermintová placička, mimořádná hráčka baseballu, v tomto programu debutuje. S chraplavým hlasem a rozpustile se pokouší vyřešit problémy baseballového týmu a přebírá moc nad tím, o čem si myslí že je to „an affair d´amour“ mezi Charlie Brownem a Lucy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Zápletky o láske bývajú v animovaných filmoch skôr na obtiaž, hlavne ked v nich ide o deti školského veku. Ani tento animák o Charliem Brownovi nie je výnimkou. Humor veľmi neobstojí a atmosféra akoby stagnuje, teda až na záver. Hodnotenie: 60% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Esence Charlie Browna, pokud máte někoho takového ve svém okolí, připravte se na to, že prášky na hlavu to jistí. Někdy je zkrátka přijatelnější vnitřní svět Peprmintové Patty. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama