Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je mladý talentovaný architekt Oscar Novak, který by se rád ve své profesi prosadil. To se mu však příliš nedaří, a tak společně se svým obchodním partnerem mlčenlivým gayem Peterem Steinbergem vkládá veškeré naděje do příležitosti získat zakázku od chicagského magnáta Charlese Newmana, který chce postavit velkolepé kulturní a obchodní centrum. Magnáta práce dvou neznámý architektů zaujme, ve hře jsou však také jejich bývalí kolegové a nyní úhlavní nepřátelé, mimořádně úspěšná a mimořádně tvrdá firma Decker a Strauss. Newman veřejně oznámí, že mezi jejich návrhem a návrhem konkurence se rozhodne až poté, co obě strany vyhotoví na vlastní náklady rozsáhlé modely a naznačí Oscarovi, že jejich návrh by měl mnohem větší naději na úspěch, kdyby mu prokázal malou službičku.
Žárlivý milionář chce, aby dohlédl na jeho milenku Amy, krásnou ale poněkud svéhlavou umělkyni, kterou střeží stejně pečlivě jako své investice, a aby zjistil, jestli se neschází s jinými muži. Zábavný a šikovný Oscar však nemá s podobnými službami zkušenosti, a tak jsou jeho pokusy zpočátku poněkud nemotorné. Vše se navíc zkomplikuje tím, že se Oscar do Amy zamiluje a zdá se, že také ona v něm nalezla zalíbení. Oscarova radost však netrvá dlouho. Ukáže se totiž, že si ho Newman vybral proto, že ho omylem považuje za homosexuála a co je horší, totéž si myslí také Amy. Netrvá dlouho a tento omyl začíná Oscarovi přerůstat přes hlavu, když se ukáže, že také jeho přátelé i rodiče uvěřili, že je homosexuál. Jeho život se obrací zcela naruby v okamžiku, kdy se stává nejslavnějším homosexuálem v Chicagu. Přichází chvíle, kdy se Oscar bude muset rozhodnout jestli si chce udržet skvělou práci a vřelé byť poněkud frustrující přátelství s dívkou, kterou miluje, nebo přizná pravdu a pokusí se získat její lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry pro mě v klasické roli roztržitého muže, který co může, tak vtipem zakryje...Neve Campbell tu opravdu stojí za hřích a celé je to jedno veliké nedorozumění :) Je to ale svižné, vtipné a zbytečně se to netáhne. Je to určitým způsobem ulítlé a typicky "americké", ale příjemně mě to pobavilo a jsem ráda, že jsem zase po delší době viděla film, který byl natočen v době mé puberty :D :D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě výborná komedie, Matthew Perry je v podobných rolích, kde je roztžitej prostě úžasnej (ten snad ani nic jinýho nehraje) a Nave Campbell vypadá hodně dobře a celej příběh postavenej na zápletce, že si o něm všichni myslej že je homouš je skvěle vtipnej. Já jsem se povětšinu filmu výborně bavil, snad jen konec nemusel být tak typicky naivní jak je to u spousty podobnejch komedií, ale mě už to ani tak nevadí, přece jenom Happyend se k podobným komediím asi hodí nejvíc ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Plus mínus průměrná podívaná, kterou v první řadě sráží již milionkrát viděné scény (jako příklad za všechny mě napadá přiznání se při projevu, aby následně jeden člověk vstal a rozpoutal hromadný potlesk). Jen málokdo ale může popřít vtipné momenty a ačkoliv to není kulervoucí, já se smál. Perry à la Přátelský Chandler snad ani nemohl zklamat a dle očekávání se tak nestalo. Ostatní herecké osazenstvo už slabší, ale že by mi kdokoliv přímo vadil, to ne. 60 % Oblíbená část- Perryho zmínka partnerovi, jak probíhal večer po výstavě ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Tři do tanga se nám tu setkávají dvě známé postavy. Máme tu Sidney Prescottovou v roli svérázné umělkyně a Chandlera Binga v roli nešikovného chlapíka, jemuž hraní si na gaye zamotá jak jeho osobním životem, tak i životy ostatních. Neve Campbell a Matthew Perry se k sobě skvěle hodí, jsou sympatičtí a společně vytvářejí výborné herecké duo. A ve spojení se skvělým scénářem, který je plný různých vtipných dialogů i scén se tak vytváří příjemná, oddechová komedie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milá komedie, ve které nám tvůrci předloží opět několik životních pravd, abychom jako věděli.. že na stříbrném plátně je možné cokoliv. Pár kompromisů to po nás chce, ale když si zvykneme na sitcomový kukuč Matthew Perryho a necháme se kolébat půvabem Neve Campbell, může nám tahle dekádu stará jednohubka zachutnat!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě Chicago v americkém státě Illinois (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama