Reklama

Reklama

Pohádky na dobrou smrt

Obsahy(1)

V této povídkové antologii se klasické pohádky, které znáte ze svého dětství, setkávají s hrůzami dnešní doby. A leckdy to není hezká podívaná. Narazíte na čarodějnice, které pro vydloubnuté oko nechodí daleko, Červenou Karkulku, jejíž babička má opravdu velké zuby nebo na Zlatovlásku s psychokinetickými schopnostmi a zálibou v zabíjení svých nápadníků. Ti všichni vám přichystají zážitek, na který ještě dlouho nezapomenete. My vás varovali… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pěkná kompilace tří příběhů. Nebudu se tu o nich vypysovat řeknu jen že nejlepší je takováta "mezi" pohádka kde tatínek rád vypráví, to bylo parádní a tatínek umí vyprávět parádně. A tuším druhá o vlkodlakovy feťákovi. Ta neměla chybu. Navíc vlkodlak vypadal celkem obstujně. Ono celý film měl ty masky parádně zvládnuté, co se mi ale moc nelíbilo byla první povídka která nebyla zábavná ani nijak originální. Ale jinak za celý film palec vysoko nahoru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Priemer. Vidím, že názory na jednotlivé poviedky sa tu rôznia, tak prispejem aj ja. Ak by som si mal vybrať, ktorá rozprávka je tá najlepšia, tak by som si jednoznačne vybral tú prvú. Bola najzaujímavejšia a mala najkvalitnejšie spracovanie a masky. Tá druhá o Karkulke ma už trochu nudila, a čo sa týka tej poslednej, tak tá nemala s hororom nič spoločné, skôr to bola čierna komédia, a aj to nie veľmi podarená. Čiže len vďaka tej prvej dávam aspoň priemerné hodnotenie, ale nadšený veľmi nie som. Keď už rozprávkový poviedkový horor, radšej odporúčam Tales from the Darkside: The Movie (1990). ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Lehni si a bez obav přivolej noční stíny. Čarodějnice: Roztomilé tetinky Lucia Fulciho – specializaci oční transplantace později dovede k dokonalosti. Červená Karkulka: Svěřila klíček od nedotčené komůrky tomu nepravému. Netušila, že je doma očekávána osudovou láskou. Tři medvědi a Zlatovláska: Útulná chaloupka v níž přebývají tři útěkáři – zabijáci a zlatovlasá Kudlanka Nábožná. Že je to idylka…možná, ale něco tomu chybí – co si tak vyrazit na výlet. Zazvonil zvonec a pohádkám je konec. Přeji všem dobrou a nikým nerušenou noc-)) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nemůžu hodnotit více než průměrnými třemi... První dva příběhy (první o čarodějnicích, druhý o Červené Karkulce) jsou více než slušné, mají příjemnou hororovou atmosféru i správnou porci nadsázky, ale poslední kus o Zlatovlásce a Medvědí rodině celou antologii totálně pohřbívá... Netuším o co se Delman snažil, ale šílená groteska se do společnosti dvou prvních kousků rozhodně nehodí... A přitom nápad není vůbec špatný, obléct ho do hororového hávu, mohl vzniknout velmi silný kus... Ale to už je teď jedno... V každém případě, pokud toužíte po kvalitním povídkovém hororu, doporučuju se podívat po několika kouscích z dílny Amicus, např. naprosto parádním The House That Dripped Blood (1970), nebo rozhodně nadprůměrném Tales from the Crypt (1972) či From Beyond the Grave (1973)... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Deadtime Stories " obsahuje tři klasické pohádky, které jsou značně přizpůsobeny fantazii vypravěče. První povídka o čarodějnicích má k hororu nejblíž a je taky nejlepší. Vydařené masky a efekty. Druhá povídka o Karkulce v červené teplákovce strácí na hororovosti a je zlehka úsměvná. Ale pořád ještě ( aspoň jednou ) koukatelná. Třetí a zároveň poslední povídka O Zlatovlásce je snad špatným vtipem. Tady nenajdete po hororu ani náznak. Naprostá nuda. Člověk by řekl že toho otravnýho parchanta musí zaručeně uspat. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama