Reklama

Reklama

Osm hlav v cestovní tašce

  • USA 8 Heads in a Duffel Bag
Trailer

Mafiánský kurýr prožívá těžké chvilky, když mu byla vyměněna taška s posledním úlovkem. Určitě se vám to už také stalo – odložíte si tašku, spustíte z ní na minutu oči a doma pak zjistíte, že to, co v ní je, rozhodně není vaše. Přesně taková nemilá náhoda se přihodila jednomu mladému vysokoškolákovi, který si vyrazil na prázdniny do Mexika se svou přítelkyní a jejími rodiči. Na výměně dvou tašek by nebylo nic zas tak divného, kdyby v té jedné nebylo osm hlav, po kterých neúprosně prahne mafiánský boss... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Humor väčšinou dosť silený, zápletka prekombinovaná, hlavní klaďasi sa často správali hlúpo - svokra (Dyan Cannon) neustále iba hysterčila a Charlie (Andy Comeau) aj jeho frajerka Laurie (Kristy Swanson) boli vyložene nevýrazní. Podpriemernosť komédie zľahka vyvažoval očividne si to užívajúci Joe Pesci a niektoré vedľajšie postavičky, ako medik Ernie alebo (i keď prvoplánová) babička Fern. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná černá komedie s nikterak originální zápletkou, týkající se zmatku kolem záměny zavazadel. Obsah zaměněných tašek nabízel mnohem zábavnější a nápaditější řešení vzniklých situací, než co ukázal film. Vtipné okamžiky nebyly náležitě vypointovány, takže mnohdy působily naivně a trapně. Škoda nevyužitého potenciálu. Herecky to taky nebylo nic moc. Na jedno skouknutí dobré. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ne zcela vydařená černá komedie, jež se pohybuje na hranici vkusu i zábavnosti. Téma osmi mafiánských hlav, které se octnou u nicnetušícího studenta, není nejslabší, přináší řadu zamotaných situací - ty ale mohly být zpracovány o dost lépe. Abych ale tomuto snímku nekřivdil: pár lepších míst také má. Vyloženě se mi líbil Tommyho sen a osm zpívajících hlav. Joe Pesci dostal hodně prostoru i roli, na níž jsme u něj zvyklí - cholerického mafiána, bohužel v tomto snímku, s nijakým režijním, vedením lepší výkon podat nemohl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trapna komedia s potencialne zabavnym nametom o vymenenej taške medzi obycajnym chlapikom a gangsterom v podani bozskeho Joa Pesciho. Bohuzial debutujuci reziser vôbec nedokaze poriadne vygradovat jednotlive gagy a v jeho prevedeni su len trapne a otravne. Film nezachrani ani inak skvely Joe Pesci, ktory si tu pravdepodobne zarabal na dôchodok na ktory rok na to odisiel. 3/10. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Kdyby se toho ujal někdo schopný mohla to být fajn hrubší černá komedie. Takhle je to bohužel nedopečená záližitost která baví jen ve scénách kde je Joe Pesci, ktery celý film táhne. Jinak se jedná o slet průměrných gagů a nedorozuměních které přestanou za chvíli bavit. Nastesti poslednich dvacet minut to docela pozvednou, ale nebýt Pesciho tak to dam jeste níže. 4/10 Zpivajici hlavy ale top strop! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama