Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

hippyman 

všechny recenze uživatele

no jejej, to zas bylo jednou příjemné překvapení! takový strašidelný obrázek toho, jak se může variace na městečko palermo v reálu zvrhnout... neokoukané tváře, solidně zahuštěná atmosféra, bravurní zakončení, jen škoda těch pár trapných pokusů o tradičně blbé lekačky... nicméně spokojenost na 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horory môžem a myslím, že tento sa síce nemože porovnávať s Vreskotom, no pointa na konci mu pomohla s hviezdičkou navyše. Rýchle a hlavné premyslené. Kvalitná zápletka a príbeh, herecké výkony v hororoch to pripomínať nemusím, ale obsadenie bolo dobré. Niekoľko prekvapivých zvratov, vrátane vydareného záveru, pridávajú filmu na atraktivite a myslím, že ani kamera nebola na zahodenie. 75%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdyby se studentíci striktně drželi slavného Leninova motta: „Učit se, učit se, učit se!“, hned by je přešly roupy k osnování různých balamutících her, při kterých se navzájem opijí pekařským výrobkem, tahají na vařené těstovině, či věší bulíky na orgán čichu.. Cry Wolf je jen upocený thriller nulového napětí, plochých postav a tři čtvrtin stopáže zahalených ve tmě a tak není divu, že vám nakonec jeho vyvrcholení bude pro svou překombinovanost volné jak Laurelovi Hardyho kalhoty.. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem si všimnul, že tento film běží v televizi, ale zdejší hodnocení a názory mne značně odrazovaly. Dnes jsem již ale neodolal a naivně doufal v další podhodnocený snímek. No, většina má stejně vždycky pravdu. Cry Wolf se tváří zvenku děsně důležitě a hraje si na ohromující, vypointovaný horor. Scén, kdy si ale naprosto protiřečí a člověk se najednou dívá na teen komedii nebo déčkovej thriller, je až moc. Toto špatné zpracování ještě umocňují herecké výkony na prst do krku. Jediné, za co přihodím hvězdičku, je ta nadstavbová pointa, která ale nevyrazí dech. Takže s tímto hodnocením o sobě můžu prohlásit, že jsem ještě dost tolerantní. Nejlepší soundtrack z filmu 40% ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být za každou cenu zajímavý a tomuto cíli je podřízena celá zápletka, která však ve výsledku působí dosti nepřesvědčivě a nebudete mít problém rozpoznat, jak to skutečně bylo. Co se týče vyvražďovacích scén, tak ty jsou zcela bez nápadu a nemají vůbec žádný šmrnc, zkrátka taková jednoduchá, odfláknutá režie. Od druhé poloviny filmu se navíc budete strašlivě nudit navzdory faktu, že tam se celý příběh rozjíždí. Potěší akorát tak přítomnost Jona Bon Joviho, jinak ruce pryč. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama