Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film je silný v tom, že není vůbec tím, čím se tváří být. Místy je děj dost překombinovaný a přezvratovaný (přičemž občas pokulhává a zakopává), ale po jeho dokoukání jsem v klidu konstatoval, že to zase tak špatný nebylo a že mě to i bavilo. Má to docela dobrej nápad, kterýmu ani moc neuškodí dost levné zpracování (ale u tohohle snímku mi připadá, že stojí hlavně na psychologii, než na vizuální stránce). Problémem trochu je, že pointu z větší části odhalíte dost brzo, k čemuž obrovsky pomůže jeden závažnej fakt - ani jedna z vražd není pořádně ukázána. U tý první se to ještě přejít dá, ale u každé další vám to začne víc a více vrtat hlavou. Jon Bon Jovi je rozhodně lepší herec, než zpěvák :D:D. Lehce nadprůměrný film. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A zase ta znuděná americká mládež, která nemá co dělat a tak vymýšlí různé capiny, jak se zabavit. Tato by se mohla jmenovat "Hra na vraha." Jenže studentíci se do ní až příliš ponořili, takže se hra tak "trošku" zvrtla. Ale britský hošík Julian Morris je hezký a sympatický a i ostatní členové castingu dokázali obstojně vyplnit tento průměrný, nijak šokující, ale slušný thriller. Jako bonus stojí za zmínku Jon Bon Jovi coby uhlazený učitel v brýlích a obleku. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Očekávání nulové, zážitek spíše nadprůměrný. Maskovaný zabiják pobíhající po areálu maloměstské univerzity s nožem v ruce sice není nic mimořádného, ale i tak funguje "Cry Wolf" mnohem lépe většina laciných horůrků. Nejedná se totiž o typickou teenage vyvražďovačku typu "Vřískot" (nic proti prvnímu "Vřískotu", chraň Bůh!), která má za cíl zajistit potenciálnímu divákovi dostatečně krvavá jatka, jedná se spíše o zajímavé spojení psychologie, strachu a fantazie... Výjimečně mě nedeptal ani dvojitý konec - nebyl totiž ani blbý, ani blbější, a to je co říct. "A i kdyby to byla pravda. Myslíš, že ti někdo uvěří?";-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Netradiční hororová podívaná s trochu předvídatelnou pointou (konec) a překvapujícím závěrem (superkonec). A ačkoli to vlastně po celou dobu není nic extra, tak právě ve světle výše zmíněných skutečností je ten film zajímavou podívanou a zaslouží si minimálně takové hodncení, jaké dávám. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Cry_Wolf sa dlhý čas tvári ako slasher, ale jednak ním nie je a jednak, aj keby to bola plnohodnotná a poctivá vyvražďovačka, nebola by o nič lepším filmom: vrah je trápne neschopný (a nemožne oblečený), obete majú v tom lepšom prípade dobré prsia, ale tým ich psychologický rozmer končí, kvázi vraždiace scény nestoja za nič a po pár minútach odcvála do nekonečna aj zo začiatku pomerne pôsobivá atmosféra strednej školy uprostred lesov. Viac v mojej recenzi na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/672/ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama