Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být za každou cenu zajímavý a tomuto cíli je podřízena celá zápletka, která však ve výsledku působí dosti nepřesvědčivě a nebudete mít problém rozpoznat, jak to skutečně bylo. Co se týče vyvražďovacích scén, tak ty jsou zcela bez nápadu a nemají vůbec žádný šmrnc, zkrátka taková jednoduchá, odfláknutá režie. Od druhé poloviny filmu se navíc budete strašlivě nudit navzdory faktu, že tam se celý příběh rozjíždí. Potěší akorát tak přítomnost Jona Bon Joviho, jinak ruce pryč. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi priemerná tínejdž vyvražďovačka, ktorá svoju priemernosť mierne prekoná v závere (nerád predzrádzam závery a preto to tu nebudem rozvádzať) - ak to chcete brať ako horror, tak ten to rozhodne (najmä kvôli vzrastajúcej žánrovej konkurencii) rozhodne nie je. všetko je to v tomto type filmov o tom, dať zhruba zaužívanej a osvedčenej štruktúre nejaký primárne nevšedný alebo neotrelý nápad, ten však postupom filmu, keď si ho už človek osvojí, doznie ako nejaký prvotný impulz a človek sa už len "prenudí" alebo prebrodí k záveru sket všetky tie zaužívané formálne klišé - pripomína to príliš dlhý beh cez prekážky. a podobné to je aj s týmto filmom. svetlý okamih (aj keď použitý v jednom z pokračovaní Vreskotu) bol pri scéne v sprche. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto mě fascinovalo, jak tenhle film u mě vůbec nefungoval ani v jednom směru. Jako slasher je to vážně hrozná věc, všechny scény, které mají vyvolat napětí, byly naprosto nezajímavé až nudné. Nejdůležitější bod každého slasheru je pak to, aby se publikum ztotožnilo nebo získalo sympatie k hlavním hrdinům; nicméně zde jsou všichni do jednoho nafoukaná arogantní až dementní hovada, takže tahle část filmu je taktéž k ničemu. Dále jsou tu záběry na scény, které se nedějí a ani o nich nikdo nefantazíruje - to je pro změnu podvod na diváka, ukazovat mu něco, co se ve filmu neděje, to pardon, ale to je hodně velká zběsilost. Příběh je stejně inteligentní jako jeho protagonisté, a závěrečné rozuzlení je tak směšné (ještě scházelo to, že by všichni přišli z budoucnosti, pak by to bylo uvěřitelnější), že jsem se opravdu musel jen trapně smát. Odpad tomu nedávám, protože to slovo se k tomu nehodí - ono nějaké ty malé vlašťovky kvality tu přece jsou - ale jinak děs hrůza... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že tvorcovia "Cry_Wolf" sú presvedčení o tom, že stačí angažovať do filmu známeho rockera a úspech je zaručený. Ale to sa teda mýlia. Jon Bon Jovi je ako herec absolutne impotentný. Jeho jalový herecký výkon tento snímok skôr ubíja, ako by mu mal pomôcť. Lebo pomoci by sa žiadalo. Pretože námet je vskutku naivný, scény nezaujímavé a nevierohodné, teenagerskí herci slabí, a po nejakej horrorovej atmosfére ani stopy. Nebyť toho ako-tak stráviteľného rozuzlenia, tak dávam jednu hviezdičku. Takto je to za dve. ** ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Legrace má reálné důsledky - to vystihuje film více než dost. Film byl pro mě trochu překvapení, ale také zklamání. Očekávala jsem horor nebo alespoň mírný thriller, místo toho jsem se dočkala slabého (i když moc dobře zahraného) drama. Atmosféra postrádala šmrnc napětí. Herečka na roli Dodger byla výborně vybraná, taktéž představitel Owena. Jen škoda, že větší prostor nedostal Jared Padalecki. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama