Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení poslední doby. Název i televizní upoutávka na mě působily rozpačitě, ovšem film si mě velmi rychle získal. A to především napjatě dramatickou atmosférou, která se podařila nejen udržet, ale především i stupňovat. Body navíc dávám také za originální nápad a přesvědčivé výkony mladých herců. Z nich pro mě osobně nejvíce vyčnívala Lindy Booth. Nenechte se mýlit, nejen díky svému vzezření, do kterého jsem se během pár okamžiků zcela pomátl. Ona sehrála své party vážně dobře, závěr nechť mluví za vše. Skvěle zahrané! Sečteno a podtrženo, vzhledem ke všemu, co jsem napsal, a ke sklonům přidávat filmům, které jsou zde podle mého názoru podhodnoceny, pálím čtyřmi ostrými. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Legrace má reálné důsledky - to vystihuje film více než dost. Film byl pro mě trochu překvapení, ale také zklamání. Očekávala jsem horor nebo alespoň mírný thriller, místo toho jsem se dočkala slabého (i když moc dobře zahraného) drama. Atmosféra postrádala šmrnc napětí. Herečka na roli Dodger byla výborně vybraná, taktéž představitel Owena. Jen škoda, že větší prostor nedostal Jared Padalecki. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Silných 7/10, chvíľu som dokonca uvažoval o štyroch *. Veľmi dlho som sa tomuto filmu vyhýbal, a o to príjemnejšie som bol prekvapený originálnym ústredným nápadom a invenčným rozvinutím zápletky. Na druhý deň som si to musel pozrieť znovu a dojmy sa ešte vylepšili. Takmer mám chuť nazvať tento film najlepším postvreskotovským "školským teen slasherom" (určite je to kvalitnejší film ako všetky Urban Legendy a Minulé letá a podobné sračičky). Áno, ústredný "masterplan" je až príliš premakaný, ale aj tak je radosť sledovať všetky zvraty. Herci za veľa nestoja, ale Lindy Booth, ktorá je tu za vážne veľmi sexy univerzitnú femme fatale, je chrumkavá. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mě naprosto dostal! Čekal jsem nějakej neinteligentní vyvražďovák s pěknejma holkama a potoky krve, ale světe div se, nakonec se z toho vyklubalo silně nedoceněné dílo. Velký plus má film za herecké obsazení, kdy všichni prostě opravdu vypadají jako studenti univerzity a ne jako hollywoodský napomádovaný blbečci. Hrají jednoduše, přirozeně, přesně jako by netočili film ale opravdu to prožívali. No a závěrečné rozuzlení (vlastně dvojí rozuzlení) je úplně parádní, nečekané a silně originální u filmů tohohle typu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ani néé tolik horor, spíše thriller na velmi dobré úrovni. Hlavní klad je dobrý děj, který až do konce funguje. Možná začátek trošku skřípal, ale naopak závěr neměl chybu. Další klad je příběh a zápletka. Celkově vše docela funguje a i obsazení bylo sympatické. Bez velkého očekávání by neměl být divák zklamán.. 6/10 = 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno