Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi priemerná tínejdž vyvražďovačka, ktorá svoju priemernosť mierne prekoná v závere (nerád predzrádzam závery a preto to tu nebudem rozvádzať) - ak to chcete brať ako horror, tak ten to rozhodne (najmä kvôli vzrastajúcej žánrovej konkurencii) rozhodne nie je. všetko je to v tomto type filmov o tom, dať zhruba zaužívanej a osvedčenej štruktúre nejaký primárne nevšedný alebo neotrelý nápad, ten však postupom filmu, keď si ho už človek osvojí, doznie ako nejaký prvotný impulz a človek sa už len "prenudí" alebo prebrodí k záveru sket všetky tie zaužívané formálne klišé - pripomína to príliš dlhý beh cez prekážky. a podobné to je aj s týmto filmom. svetlý okamih (aj keď použitý v jednom z pokračovaní Vreskotu) bol pri scéne v sprche. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdyby se studentíci striktně drželi slavného Leninova motta: „Učit se, učit se, učit se!“, hned by je přešly roupy k osnování různých balamutících her, při kterých se navzájem opijí pekařským výrobkem, tahají na vařené těstovině, či věší bulíky na orgán čichu.. Cry Wolf je jen upocený thriller nulového napětí, plochých postav a tři čtvrtin stopáže zahalených ve tmě a tak není divu, že vám nakonec jeho vyvrcholení bude pro svou překombinovanost volné jak Laurelovi Hardyho kalhoty.. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

no jejej, to zas bylo jednou příjemné překvapení! takový strašidelný obrázek toho, jak se může variace na městečko palermo v reálu zvrhnout... neokoukané tváře, solidně zahuštěná atmosféra, bravurní zakončení, jen škoda těch pár trapných pokusů o tradičně blbé lekačky... nicméně spokojenost na 70% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kombinace "Vřískotu" a "Městské legendy", s chabým náznakem inspirace Fincherovou "Hrou" v teenage podání. Film je zoufale předvídatelný, ovšem pro určenou věkovou skupinu jde nejspíš o objevnou záležitost. Nic to nemění na faktu, že ona "geniální" konstrukce byla svou překombinovaností, nepravděpodobností a blboučkou klišé motivací vcelku směšná. Také závěrečné "překvapení" v provedení dementního dialogu mezi Dodger a Owenem se vůbec nepovedlo. Jako další zápor vnímám samotné "hrdiny" tohoto filmu - skupinu charakterově plytkých puberťáků, kteří mi byli v lepším případě ukradení, ale většině z nich jsem přála co nejrychlejší setkání s metodami vraha. Jon Bon Jovi v roli profesora byl rovněž šlápnutím vedle. Ale abych byla spravedlivá: vidět tenhle thriller v patřičném věku 14-16 let, pravděpodobně bych z něj byla nadšená. 49% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama