Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase chtěla po čase střihnout nějaký pěkný horor, abych vybočila ze zajetých kolejí a dokázat si, jak jsem tvárná a měnitelná a otevřená všemu a ono ejhle, horor byl tím posledním žánrem. Spíš šlo o docela dobré školní drama v kombinaci s poirotovskou krimi strategií v "rukou" intrikána vraha. O hororu vážně nemůže být řeč. Zápletka slušná, pointa víc než dobrá, hlavní hrdina aspoň dokázal, že není jen slaďouš, ale že má taky v hlavě. Jen škoda, že mu to nikdo neuvěří. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me opravdu velmi mile prekvapilo. Film se tvari jako klasicka teen vyvrazdovacka, jenze v podstate tu nikdo nezemre a kdyz uz je naka akce s nozem, tak na to tvurci zbytecne nezoomujou, takze si clovek musi rict, proc na to koukat, na tohle se prece diva jen kuli prsatejm kricicim blondynam a potokum krve. Odpoved je napeti. Ackoliv se vetsinou ve filmu jen mluvi, porad je sviznej a napinavej a zaujme prakticky od samyho zacatku. A zaver je taky fajn, na jednu stranu opet nekolik zvratu, ale neni to zadnej opruz typu vse se jim to zdalo a podobne. A krome slusnyho napadu se muze film oprit i o uchazejici herecky vykony, ze vsech zminim jen sympataka z Lovcu duchu Padaleckiho a Bon Joviho. Netvrdim, ze se jedna o naky perfektni dilo, na ktery by clovek jeste dlouho vzpominal, ale ja se dobre bavil a v tomhle zanru to je rozhodne nadprumer. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení poslední doby. Název i televizní upoutávka na mě působily rozpačitě, ovšem film si mě velmi rychle získal. A to především napjatě dramatickou atmosférou, která se podařila nejen udržet, ale především i stupňovat. Body navíc dávám také za originální nápad a přesvědčivé výkony mladých herců. Z nich pro mě osobně nejvíce vyčnívala Lindy Booth. Nenechte se mýlit, nejen díky svému vzezření, do kterého jsem se během pár okamžiků zcela pomátl. Ona sehrála své party vážně dobře, závěr nechť mluví za vše. Skvěle zahrané! Sečteno a podtrženo, vzhledem ke všemu, co jsem napsal, a ke sklonům přidávat filmům, které jsou zde podle mého názoru podhodnoceny, pálím čtyřmi ostrými. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Teen vyvražďovačka bez vraždených!!!! Myslíte si aká tupost to nedáva zmysel,nie to je realita tohoto filmu.Je to len hra,fikcia alebo je to naozaj a keď kto je za tým?Veľa otázok,a všetky odpovede som sa dozvedel v samom závere.Ešte som nevidel horor,ktorý je o vrahovi a skoro nikto v nom nezomrie.Ja som sa bavil,hlavne príbeh ma zaujal aj keď film nehral na napatie v pár momentoch to malo atmosféru.Mne sa pačilo aj herecké obsadenie na čele s J.Morris ktorá prefíkanú,vypočitavú mrchu zahrala na úrovni a ešte jej to aj pristalo a dobre zahral aj moj oblúbenec z Hrozby temnot J.Padalecki.Takýmto filmom dávam vždy najviac tri * ale za dobre zvládnuté finále dám o jednu hviezdu navyše. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Cry Wolf“ není vyloženě špatně natočený, má jednoduchou kameru a jednoduchý vizuál, který se v podstatě obejde bez krve. A proč ne, na krvi snímek vůbec nestojí. Stojí na lžích. Ale těch už je v jednu chvíli tolik, že vás rozplétání toho, co se stalo, už ani nezajímá. A to tenhle snímek rozhodně docílit nechtěl. Přesto se mu to spěšně podařilo. Moc překombinované. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama