Reklama

Reklama

Ima, ai ni jukimasu

  • Japonsko いま、会いにゆきます (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mia, Takumi a jejich syn Yuji jsou spokojená rodina, dukud Mia nepodlehne nemoci a nezemře. Řekne Yujiovi že půjde po smrti na hvězdu Akaibu a že se vrátí v období dešťů na zemi přesně jak se píše v knize, kterou mu dá. Yuji i manžel Takumi slepě věří že se stane zázrak a její slova se naplní. Když začne období dešťů vydájí se do prostředka lesa k společnému místu, kam chodívali. Slib se naplní a Mia se ocitne na zemi, avšak bez vzpomínek... (Káronoš)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty zdejší potoky slz a hromadné filmové orgasmy prostě nechápu. Mě emočně film nezasáhl ani malinko. A kdyby mě jen emočně nezasáhl. On mě dokonce ani trošku nebavil a ani vzdáleně se mu nepodařilo mě nějakým způsobem zatáhnout do děje. Do děje, který má dvě hodiny a přitom pojednává relativně o ničem. Kupodivu mě dokonce iritovaly i obě krajně nesympatické hlavní postavy. Zážitek nevylepšil ani můj brzký skromný odhad, že až přestane venku pršet, tak se paní opět vrátí tam, odkud přišla. Hluboce se omlouvám všem citově labilním nadšencům, ale tohle mě dost minulo. Těší mě snad pouze fakt, že mě to neminulo samotného. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Jééé, to se ale povedlo...když jsem na to koukala ve vlaku, přišla jsem si jako pitomec, protože jsem brečela celých posledních 35 minut jak želva. Závěr byl dojemný, přestože i očekávatelný jako reformy u vlády rozpočtové zodpovědnosti. A vzhledem k tomu, že nikdo v kupé netušil, cože na tom počítači dělám, museli si myslet, že jsem takové malé labilní stvoření...opravdu vkusné, romantické a velice příjemně podané, krásná hudba pěkně koresponduje s celým příběhem. Musím bohužel říci, že i když titulky byly dobré, o poznání horší je bohužel originál, protože když už po stopadesátépáté slyšíte "Arikato" a náš souhlas nijak nezní nijak, jen kývnou hlavou a udělají "Hmm", tak už jsem nemohla a musela jsem se strašně smát...teda já jsem ale netolerantní ;) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech těch korejských romantických filmech jsem ozkoušel jestli se stejně daří i jejich japonským bratrům a musím uznat, že i když není "Be with you" tak působivé, jak jsem čekal má oproti hollywoodské produkci hodně co nabídnout. Příběh není nikterak překombinovaný a jedná se jen o to, že otec s malým synem žijí sami po smrti matky a ta se jednoho dne jako zázrakem vrátí v období dešťů a vůbec nic si nepamatuje. Celé je to však opravdu krásně natočené a nesmírně dojemné, že jsem měl pro jistotu připravené balení kapesníků, které jsem sice nepoužil ale dost často po nich pokukoval. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Milý film se slibným námětem, trpící klasickými sladkobolnými neduhy. Rodinka jak z obrázku, jejíž démoni jsou opatrně představeni a samozřejmě zahnáni, místy bředne v kýčovitých momentkách, což lehkosti zbytku filmu moc nesluší. Příběh je krásně odříkaný, i když nezasáhl a silný prožitek nenabídl, což při potenciální síle dané tematiky zamrzí. Vizuál hezký, protivná mi byla tentokrát hudba. Mám chuť ponechat bez hodnocení, spravedlivé mi nepřijdou tři ani čtyři hvězdičky. 7/10 ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Romanticky rodinny film se vsemi klady i zapory, ktere k tomu patri. Bylo to pekne, ale zatimco napr. korejci dokazi podobne emocionalni zdimani napumpovat tak, ze vas to vylozene rozseka (A Moment To Remember), japonci kdyz tlaci na pilu, zacnou pusobit mnohem vic klisoidne a je to ve finale kontraproduktivni. Sympaticka rodinka, krasne lesicky podporene destovou a mlhovou atmosferou, pohled na celou story ze dvou ruznych pohledu, to vse funguje. Bohuzel me to ale nechytlo a pocitove to slo dost mimo. 6/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama