Reklama

Reklama

Kagen no cuki

  • Japonsko 下弦の月 ラスト・クォーター (více)

Obsahy(1)

Mizuki (Chiaki Kuriyama) nemá po matčině sebevraždě slavit se své narozeniny. Zrazená a podvedená těmi, které milovala, se náhodou ocitne před neudržovaným domem. Tajemná melodie ji přinutí vstoupit. Potkává tu Adama (Hyde), přitažlivého neznámého muzikanta. Krátce po návštěvě se Mizuki stane nehoda. Svou myslí bez vzpomínek se objeví opět před domem, z něhož není úniku. Dokáží její přítel Tomoki (Hiroki Narimiya) a několik dětí odhalit skrytou pravdu? (YukiKaze)

(více)

Recenze (8)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Trochu nostalgická vzpomínka na dobu, kdy jsem v mládí četla Stopy hrůzy. Myslím, že to o tomto filmu říká vše. Děsivé to není, ale to ani ty Stopy nebyly:) ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Pomalejší a nezajímavý rozjezd, ale postupně se ze snímku vyklube poměrně zajímavá, tajemná a nadpřirozená romantika. Nicméně ač to hlavní hrdince v těch šatech moc slušelo, herecký výkon žádný zázrak, ale i přesto celkově 7/10. ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Myslím, že by si tento temně gotický příběh zasloužil větší pozornost. Ai Yazawa si vydobyla slávu díky mangám Paradise Kiss a Nana. Ovšem ani na její trojdílnou mangu Kagen no Tsuki se naštěstí nezapomnělo a výborně se ji zdařilo zfilmovat. Čtyři hvězdičky by asi byly reálnější, ale za Chiaki Kuriyamu nemůžu ještě jednu nepřidat. Fanynky zpěváka Hyda můžou rovněž jednu přidat.. ;-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama