Reklama

Reklama

Záhada v Graves End

  • USA Graves End
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po únosu a vraždě syna zámožného Takingtona Gravese ( na Academy Awards nominovaný Eric Roberts) se městečko Graves End obrátí naruby. Agent FBI Paul Rickamn není příliš nadšený z návratu na tohle místo. Šetřil tu únos a pustil na svobodu hlavního podezřelého, což mu na popularitě nepřidalo. Nyní však řeší další záhadu / nevysvětlitelné zmizení dvou podmíněně propuštěných zločinců, ke kterým se společnost obrátila zády, ale "laskaví obyvatelé" města Graves End je uvítali s otevřenou náručí.. Tak to bylo i v případě Devilyna, jehož zmrzačené tělo našli pohřbené v lese... Jakmile bývalí trestanci zmizí, agent FBI Paul Rickman po nich začne pátrat a objeví víc, než očekával. Hra na kočku a na myš je plná napětí a skončí překvapivým rozřešením. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Nomád odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní slátanina, na kterou se člověk vydrží dívat jenom v naději, že je to opravdu parodie. PO 10 minutách i nejsilnější povaha zapíná přetáčení. Jestli TOHLE někdo zamýšlel jako vážně míněný horor, tak to musí být naprostý imbecil. Je to natočené jako teleshoping, ve kterém se nesmyslně motá stádo troglodytů přetahujících se o stupidní repliky. Je to horší než odpad, je to naprostý filmový dno! ()

Suomi 

všechny recenze uživatele

Nevím co na to mám říct,ze začátku to vypadalo slibně. chvilkama mě to zaujalo-asi 10 minut z celýho filmu ,ale z větší části to bylo dost dementní a nudný,Skinhead jako naprostej vypatlanej kretén,uchylná nadržená pumpařka,Robertsova silikonová manželka a její kachní rty,kterých si každý všiml dřív než nafouknutých prsou, otřesný efekty a neskutečný kecání a kecání o ničem,např,vyprávění šerifa-opravdu smutný příběh,měli mu dat kapesníček.Je to nepovedený film. ()

Reklama

Petkon 

všechny recenze uživatele

Brilantně natočený thriller o rafinovaně provedené pomstě člověka, který přišel při únosu o vlastního syna. Čekal jsem nějakou béčkovou slátaninu, ale byl jsem příjemně překvapen, jak na rozdíl od mnoha podobných filmů tohoto žánru do sebe vše překvapivě zapadalo a až na druhé shlédnutí si divák ještě více vychutná překvapivou pointu i detaily a motivy jednání jednotlivých postav. Ve filmu dominuje výkon skvělého Erica Robertse a Stevena Williamse. Napínavý film s originálním příběhem a zápletkou znamená současně výborný režijní debut J.Marlowa. Nezbývá než se těšit na další počiny tohoto talentovaného tvůrce. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a možná i předvídatelný snímek, kde se dá přežít pád z druhého patra, průstřel hrudníku i probodnutí hrudníku pohrabáčem. Samozřejmě i vyšetřování a ztráty zločinců, by dávno řešil někdo jiný a jinak. Zase, ale z druhé strany, jsem na to koukal, bavilo mě to a chvilkami i překvapilo (v dobrém). Když to budete brát jako nenáročný thriller na uvolnění, bez velkého přemýšlení, pak to není špatný film. ()

walecz odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto brilantní hovadina. Filmu dominuje zuřivý dav s lopatama a vidlema který devastuje vše živé, srdnatě kontruje bývalý agent FBI který byl agentem CIA ve Vietnamu a který umí mučit. Skinhead který je dement. 100 dalších postav které jsou také demeneti. Kamera kterou točil asi slepec a střihač neměl nůžky. A režii i scénář napsal Otík Rákosník. takže 5 nebo 0. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama