Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školník Richi Donato předvádí žákům o přestávce figury breaku a sklízí úspěch. Mezi studenty je oblíbenější než profesoři, s mladými si rozumí a radí jim v jejich problémech. Jednoho dne však dostane dopis, že se musí z rozhodnutí školní rady podrobit maturitní zkoušce, jinak přijde o místo. Rich je nešťastný, bojí se, že zkoušku neudělá. Manželka Cheryl ho přesvědčuje, že to zvládne, ale Rich při testu získá jen polovinu potřebných bodů. Obrátí se proto o pomoc na učitelku Lindu Chenovou, ale ani pak zkoušku nesloží. Situace je o to komplikovanější, že Cheryl čeká dítě a Rich si nemůže dovolit zůstat bez práce. Cheryl se proto domluví s Lindou, že musejí Riche na zkoušku připravit jiným způsobem. O pomoc požádají i žáky školy, a ti se nového úkolu s nadšením ujmou (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní film který jen nudil. Jaký asi mohl být příběh o oblíbeném školníkovi předvádějícím o přestávkách break. Pak se vyskytnou problémy a on málem přijde o místo, protože na něho nemá potřebné vzdělání. Tohle mě opravdu nebavilo. 0% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Philips je bezpochyby dobrý herec a je naozaj šarmantný ako školník, ktorý sa snaží prejsť testom, aby si mohol udržať prácu. Na druhej strane žena, ktorá hrá jeho manželku, je jednou z najhorších herečiek, aké som videl v akomkoľvek filme. Problém je v tom, že scenár, aj keď je trochu roztomilý, je dosť slabý. A dialógy obsahujú samé klišé. 5/10 ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná záležitost vhodná pro celou rodinu, údajně dle skutečného příběhu. Je to sice plné klišé, ale trochu to zachraňuje sympatický Lou Diamond Phillips. A to navzdory tomu, že jeho postava je hodně blbě napsaná. Nejprve působí dojmem moudrého a vzdělaného chlapíka, který dělá školníka jen kvůli nějakým zákeřným protivenstvím. Pak se ale ukáže, že ani nemá maturitu, a najednou začne působit jako mentálně zaostalý. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Mnou kdysi oblíbený Lou Diamond Phillips rozhodně pamatuje zářivější okamžiky. Televizní pohádka, kterak studenty oblíbený školník o přestávkách metá kozelce a po zvonění si dodělává maturitu….takové Nebezpečné myšlenky nebo Panu učiteli s láskou pro chudé. Spíš úsměvné, než cokoliv jiného…..protože jak řekl Donátův kolega pan Huml: „Doba ledová je doba ledová“. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama