Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, mělo to spád, shakespearovské × teenagerovské. Pár vtipných okamžiků tam bylo, motalo se to taky pěkně, prostě takový pohodový film z prostředí mladých američanů, který navíc byl utvořen na námět Večeru tříkrálového od Williama Shakespeara, takže bysme v tom mohli najít i nějakou tu vzdělávací linii. Ale nakonec je to příjemná podívaná, u které nemusíte přemýšlet. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Na převlekových komedich už se toho moc nového vymyslet nedá, takže jde spíš o to, jestli se tvůrcům podaří najít něco, čím jejich variace zaujme. V tomto případě je tím něčím bezpochyby výborná Amanda Bynes v další ze svých rošťáckých rolí. Její komika není sice nijak razantní, přesto dokáže rozesmát třeba jen gestem či výrazem, pohledem šibalských očí. A pokud jde o zbytek fimlu? Nikde to příliš neskřípe, lehký úsměv člověku vydrží po většinu filmu a občas přejde do smíchu nějakým tím povedeným gagem, takže pohoda. ()

carly 

všechny recenze uživatele

nie že by sa mi ten film nepáčil, ale mám z neho zmiešané pocity. bol zábavný, aj keď niektoré situácie mi pripadali vyslovene trápne. aj dobre zahraný - Amanda má veľký komediálny talent. zvlášť pre fyzickú komiku. Channing je na zjedenie, čo trochu zakrýva fakt, že vie hrať a IMHO by mohol v podobnom žánri hrať častejšie. úžasný bol aj Violin "maskérsky" team, hlavne Paul. a tiež rodičia. tlieskam aj Emily Perkins a riaditeľovi školy. ale najlepší bol jednoznačne Vinnie Jones. z nejakého dôvodu mal falošný Sebastian s Dukom oveľa väčšiu chémiu ako Viola, ale možno to bol zámer. ak bol, tak som ho nepochopila. a záverečné odhalenie bolo patetické. prvá časť so Sebastianom bola super, ale Viola - škoda reči. ako hovorím, s takou predlohou a takými hercami to mohlo dopadnúť podstatne lepšie. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama