Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fu chodí tajně pozorovat jednu dívku navštěvující elitní hong-kongskou školu. Dívka Nam se tohoto chování však nezalekne a pozve ho na vánoční školní večírek. Začnou se více poznávat a problémy na sebe nedají dlouho čekat. Je možné, aby spolu mohli být dva lidé z tak odlišných sociálních vrstev a i kdyby, nejsou na vztah prostě příliš mladí? Nemají snad dost času a nedopouští se té největší chyby ve svém životě? (Vavča)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Realistický, ale přesto krásný milostný příběh dvou mladých lidí, bez patosu, přehrávání. Není zde přítomna žádná křečovitá snaha za každou cenu dojmout diváka. Nenzneužívají se klišé žánru, je tu i uvolněný a hravý humor, romantika, která je uvěřitlená. Herecká obsazení je klasa Anthony Wong, Eric Tsang, Jaycee Chan mile překvapil musím vidět brzy i jeho ostatní filmy, vypadá to, že půjde dost jinou cestou, než otec a to je dobře, protože přiznejme si kdo může soupeřit na poli akce s Jackiem Chanem? Snad se mi zadaří sehnat i další díla režiséra Dereka Yee. Tento snímek jsem sledoval bez dechu, byl to velmi hřejiný a místy i smutný zážitek, po kterém se však dostavila katarze, jak má být. Naprosto souhlasím s poslední větou Sysla. Tak svěží a zároveň realistický film na dané téma by jste měli vidět, protože se často nevidí. A určitě má co říct nejen mladým divákům. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Derek Yee se asi brzy dostane mezi moji špičku režisérů, protože po shlédnutí tohohle snímku jsem musel konstatovat - další perla. 2 Young je příběh lásky dvou mladých lidí, chudého chlapce a dívky z bohaté rodiny. I když to zní ohraně, zde je téma podáno v realistických podmínkách a nanejvýš uvěřitelným způsobem - přičemž se Derek Yee úžasně vyhýbá patosu s takovými filmy obvykle spojeným. S mladým párem cítíte, nenudíte se, nechytáte se za hlavu, občas se usmějete, a výsledek je podaný způsobem, že film musí pojmout snad všechny věkové skupiny. Ty, které na romantickou lásku teprve čekají, i ty, které už z "toho nesmyslu" vyrostli, ty všechny musí 2 Young dle mého názoru vzít za srdce, protože je natočen naprosto... lidsky. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama