Reklama

Reklama

Long dao qi yuan

  • Hongkong Lung do kei yuen (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Recenze (2)

Vital 

všechny recenze uživatele

Po Pokémonech a ostatních fantasích,se mi DragonBlade líbil nejvíc a asi proto,že to není tak složitý s těma "potvůrkama" a příběh je dobré úrovni. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

V roce 2005 to mohla být i docela slušná podívaná, především díky vší té akci. Dnes je to však již něco, na co se už tak dobře nedívá. Animace se posunula a tak zmlsaný vší tou nádherou, kterou běžně vídám se mi na tohle dívalo hodně špatně. Animace mi přišla ošklivá, pohyb nepřirozený, akce přehnaná. Navíc i vtip mi přišel hloupý a některé moderní věci jako skateboard mi přišli hodně mimo, příběh byl spíš slabší a podivně se rozvíjející, postavy kromě Langa a Ying Ying příliš nezaujali... Možná kdybych se na to díval před těmi dvanácti lety, tak by to hodnocení bylo lepší, ale v porovnání s tím, co jsem za svůj život z animované tvorby do dnešního dne viděl si to u mě víc jak 3,5/10 nezaslouží. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • První čínský a hong-kongský počítačově animovaný film a také první počítačově animovaný martial arts film na světě. (Raztubyl)
  • Aby lépe porozuměli čínským bojovým uměním a tomu, jak se od sebe jednotlivé styly liší, letěli animátoři i s režisérem do malého města v provincii Shandong. Tam se setkali se všemi čínskými mistry v různých bojových uměních, kteří se tam sjeli z celé země na společný trénink. (Raztubyl)

Reklama

Reklama