Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ralph Dortlund (N. Pryor) se s ženou Grace (L. Parker) a známým Vicem (C. Potts) plaví na malé jachtě po Karibiku. Jejich loď je přepadena dvojicí novodobých pirátů, potomků louisianských Cajunů. Jacques Burrifous (C. Plummer) i jeho synovec Louis (J. Banks) svému řemeslu rozumějí. Zmocní se všech cenností, Louis se navíc pokouší znásilnit Grace. Jen s vypětím všech sil se nakonec podaří posádce jachty zachránit. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

sud 

všechny recenze uživatele

Jojo, vzpomínám si na to docela dobře, bylo mi možná tak 9 nebo 10 a na Nově dávali večer od osmi film "Piráti". Byl jsem velice natěšen na pravé nefalšované pirátské dobrodružství s vůní karibského rumu a střelného prachu. Trošku jsem se zděsil, že se film odehrává v součastnosti, ovšem všechno se vykompenzovalo. Je to velice zajímavý a napínavý film, který doporučuji všem milovníkům dobrodružných filmů a kvalitních komorních thrillerů. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Velice slušný thriller se celý odehrává uprostřed oceánu. Jachtaři se náhodou setkají se dvěma muži jejichž obživa tkví v tom že vykradou a potopí každou malou lod' na kterou narazí. Pro televizi je to celkem škoda ! ()

Reklama

Reklama