Reklama

Reklama

Dark Ride

  • Slovensko Jazda smrti
Trailer

Obsahy(1)

Dvě malé holčičky, jeden zábavní park, jedna atrakce, ale žádná cesta zpět. Vraha, žijícího uvnitř atrakce, se podařilo chytit a s diagnózou mentálně retardovaného na úrovni 5-ti letého dítěte zavřít do léčebny. Dvě malá děvčátka však nebyla jediná. Našlo se dalších 14 obětí... Ovšem to se netýká party pěti teenagerů, kteří se vydávájí na výlet a chtějí starosti zanechat daleko za sebou. Užívají si cestu, pro zpestření jízdy naberou ještě stopařku, vypadá to na naprosto bezstarostnou jízdu.Ale jen do okamžiku než se rozhodnou užít si trochu adrenalinu přespáním v temné atrakci zábavního parku s přízračným jménem "Dark Ride"... Nebo se jich ona pochmurná historie přeci jen týká? (Tuatha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Sešlo se pár klišé, debilní scénář, málo peněz a zatraceně vymakaný domek hrůzy. Ač by se při střízlivém pohledu nedalo ocenit téměř nic, potěšilo mě, že si tvůrci svých nedostatků snad i byli vědomi a nabídli nám neskutečně zábavnou vyvražďovačku se skvělími úmrtími a pekelně předvídatelným "šokujícím" závěrem". Jako bonus okuzlující hlavní záporák. Ano, doporučuju. Je to natolik blbé, že je to třeba náležitě ocenit, teen horory jsou zlo, ale tyhle teenageři vás svou tupostí nemohou nepobavit. Jděte do toho s uvolněnou myslí a užívejte si. Hohohoho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, už nebudem dookola obmieľať klišé s dodávkou plnou potencionálnych obetí. Tá dodávka tam proste asi musí byť. Ale posnažím sa vytrhnúť z toho to najlepšie. Gore je super ( hlavne tá splitting head sekvencia ) a atmosféra je náležite temná, aspoň v rámci B produkcie. To, že sa postavy správajú ako tupci, je tiež jednou z tradícií žánru a netreba to tak odsudzovať, aj keď právo na to je. Treba to brať ako dezert po nejakom lepšom bijáku, resp. výživový doplnok. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dark Ride trpí rovnakým neduhom ako valná väčšina (prevažne americkej) béčkovej hororovej produkcie a tým je neuveriteľne trotloidné správanie nesympatických charakterov a trapný, z vody varený príbeh. Samotné blúdenie po domčeku hrôzy spočíva v monotónnom bafaní karamických bubákov a do toho otravné stroboskopické blískačky a škrípavé zvuky. Výsledný dojem lepší kamera a prvé dva mordy. Hlavne po tom druhom som dúfal vo finálny nástup, ale miesto poriadneho masakru (a žiadanej gradácie) zase len opakovanie otrepaných motívov a debilný záver s "prekvapivou" pointou. Čajové. 30% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +občas byla vidět snaha o atmosféru a dobře zpracované prostředí -ovšem z toho prostředí se dalo vytřískat o dost víc, taky by k tomu bylo zapotřebý lepší herce a lépe napsané postavy (ty v tomto filmu byly spíš otřesné), snaha o zápletku se cení, ale závěr to dost táhne ke dnu/// Popravdě nechybělo mnoho a mohl z toho být tří, nebo dokonce čtyřhevězdičkový film. Bohužel v momentě kdy si člověk řekl "jo tak tohle je hustý" příšla rána do hlavy v podobě několika nesmyslných, místy nudných nebo dokonce trapných scén. Mimojiné různé pobíhání sem a tam, ječení, lekání se mi přišlo hodně ubohé. Na závěr tomu chyběla pořádná gradace a nějaké to vypořádání se se záporákem./// Celkem 45%/// ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel úplně obyčejný slasher s naprosto chabým a debilním koncem. Ten konec kde se to tak trochu obrátilo mě tak vytočil že jsem musel ještě jednu hvězdu ubrat. Každopádně film jede v klišé scénáři, parta děcek jede někam k parku s pochmurnou minulostí a jak je zvykem začne se umírat. Bohužel děcek je dost málo takže vražd je taky pomálu. Sice jsou některý vraždy udělané pěkně, jako třeba ten hlídač, ale gore a krví celkově se poměrně šetří. Herci mi byly bohužel do jednoho nesympatičtí a hlavně strašně ubrečený, vím že ve skutečnosti bych se zabil asi sám, ale tohle je film a já chci vidět taky něco jiného než jenom jak jsou postavy bez záchrany. Atmosféra je nulová stejnak jako hudba která je minimalistická a naprosto nehodící se k filmu. No aspon že maska vraha je poměrně slušná taková roztomilá panenka. Film jsem chtěl vyzdvihnout na 3* ale ten konec to prostě posral. tak dávám aspon ty 2* za sem tam hezkou vraždu a za vraha a taky to moc nenudilo. Ale rozhodně jsou lepší slashery a tohle bych nějak moc nedoporučoval. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama