Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chin (Cynthia Khan) je policistka z Pekingu, která po čase rozhodne podívat do Hong Kongu. Potká zde policistku Feng (Moon Lee), se kterou má splnit jeden úkol, získat cennou starou malbu ztacenou za dob 2. sv války. Do cesty se jim postaví yakuza a další potíže... (Vavča)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film mne dost zklamal. Nundý děj, rádoby emocionálně vypjaté scény, které vyzní klišovitě až trapně, obrovský potenciál v podobě hlavních hereček zcela nevyužit. Akce je pomálu a pokud nějaká je, je to dost slabé. Špatná kamera zabírá souboje příliš z blízka. Celkově mne to dost nudilo. Znám mnohem lepší a "údernější" asijská béčka podobného stylu ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušná HK akce, kde hlavní akční postavy jsou tři kočky Yukari Ôshima, Cynthia Khan a Moon Lee, což jak už jsem se několikrát přesvědčil, tak akci to rozhodně nějak výrazně kvalitu neubírá, nicméně trochu mi tu vadilo upřednostňování děje nad akcí, i když závěr je solidní akční inferno, doslova, ale předtim je tu snaha o jakýs takýs rozvíjení a to bylo, myslim si, trochu zbytečný, příběh moc potenciálu neměl. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční nářez nehorázných rozměrů, uvidíte čtyři královny ranku girls with guns, Yukari Oshima, Cynthia Khan, Moon Lee, Michiko Nishiwaki se proslavily v levných "béčkových" filmech. V osmdesátých letech (byť při jiném posuzování to začalo už dříve) obohatil Hong Kong svět filmu o rank girls with guns, který byl tehdy v komiksech i filmech, anime, prakticky neexistující. Kdo má rád filmy ze série In The Line Of Duty, Železní Andělé, Ultra Force a jiné tituly, bude maximálně spokojen i zde. Překvapující (příjemně) je důraz na příběh a snaha trochu více rozpracovat charaktery, než hromadit jednu akci za druhou, která je jak se patří nadupaná a emocionálně vypjatá, bravo! Tleskám výkonu a nasazení všech zúčastněných. Kam se proti tomu hrabou některé současné akční filmy, bez ohledu na zemi původu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Fenomenalne obsadenie styroch hviezd Girls with Guns filmov (Moon Lee, Cynthia Khan, Yukari Oshima, Michiko Nishiwaki) + neskutocne sexi plagat slubovalo velku udalost v tomto zanri. Bohuzial vysledok je katastrofa. Roznych prestreliek a bitiek je sice pozehnane, ale takmer vsetky su natocene extremne mizerne a amatersky. Jedina bitka ktora za nieco stoji je bitka Yukari Oshima vs. Michiko Nishiwaki. Vsetky ostatne su proste peklo, ktore uspokoji len velmi nenarocneho divaka. No a tuctovy milionkrat ohrany pribeh film uz tiez nezachrani. Fandovia podstatne kvalitnejsich Girls with Guns filmov ako su Red Force alebo Ultra Force budu sklamani. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Obrázek slouží jako "mcguffin", jde především o toho (tuctového) chlapíka, jehož dvě (ta hodná) děvčata milují a třetí se mu chce pomstít, protože nepřímo zavinil její zohavení. Lhostejný je pouze postavě hrané Yukari Oshimo. Řemeslně to opravdu není nic moc, jednotlivé souboje si nelze kvůli střihu a dotěrné kameře pořádně vychutnat...a něco padá na vrub taky do 4:3 ořezané VHS verzi. A takhle osudový konec jsem u podobného filmu nečekal, proto vyšší hodnocení. ()

Reklama

Reklama