Reklama

Reklama

Věčná pěst

  • Hongkong Eternal Fist

Život v daleké budoucnosti na Zemi, zpustošené mnoha válkami, je každodenním bojem na život a na smrt. Krvelačný král Mainframe (Greg Douglas) likviduje nemilosrdně sebemenší touhu po změně k lepšímu. Mladík Amp (Dale ‘Apollo‘ Cook) spolu se svou přítelkyní Lyssou (Cynthia Khan) se však pustí do nerovného souboje s krutovládcem a jeho přisluhovači. Zvítězí odvaha a bojové umění tohoto mladého páru nad drtivou převahou nemilosrdných zabijáků? (Hamer Film)

(více)

Recenze (15)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal jeden z restů mládí. Na VHS s Kapitánem Amerikou od Pyuna, vedle Měsíce 44 mé nejoblíbenější, byl trailer na Věčnou pěst, kterej mě uchvátil a viděl jsem ho fakt hodněkrát. Pak uplynulo hodně vody, ševci vedli vojnu pro červenou sukni atp. a Eternal Fist konečně díky LIONovi přistála na mém stole. Na to, že se natáčelo v jedné jeskyni, jednom baráku a kolem dvou písečných dun, tak musím uznat, že i díky ulítlým syntezárorovým plochám podařilo vykouzlit dobrou temnou atmosféru pro bitku, která trvá asi tak 85 min. :) Pankáčský syrový béčko s klišovitou postapokalyptickou estetikou, která nemusí nutně urazit...K hláškám bych ještě přidal "Tak pojď ty čůráčku" a samozřejmě "Mainframe, tvé zuby jsou velké jako tvůj chuj" :))). Na závěr bych ještě doplnil Piggsyho, přítelkyně Ampa se jmenovala Wild, Lyssu zabijou hned na začátku. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dějově i filmařsky je to totální sračka a dokážu pochopit, že pokud někdo hodnotí čistě filmovou kvalitu a ne míru pobavení, tak tomu dá odpad, ale já hodnotím to druhé a kdyby to mělo aspoň něco jako trochu souvislej příběh, tak bych možná dal i 3* Fajnšmekrovskou trash záležitost z toho dělá hlavně ten mimořádně amatérský dabing, který je tak hrozný až je zábavný. Bohužel ty dokola se opakující souboje z průměrnou choreografií začnou časem ubíjet a nudit. Nicméně na pobavení pod vlivem je to ideální. Ve střízlivém stavu nesledovat! 45% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Levné a hloupoučké akční céčko, kterých bylo v devadesátých letech jako hub po dešti. Věčná pěst je však houbou nezalévanou a neduživou. Nedá se prakticky vůbec mluvit o nějakém příběhu, a tak ani nemá větší cenu se pozastavovat nad katastrofálním "hereckým" umem všech zúčastněných, zklamáním pro mne byl ale jen výkon Cynthie Khan, přece jen jsem měl o ní trochu větší mínění, byť zase bez přeceňování. Hamleta jsem ale opravdu nečekal a těšil se alespoň na dávku bojového umění. Místo něj jsem však dostal jen amatérskou smršť přezvučených "jakoúderů" bez jakéhokoliv náznaku nápadité choreografie, respektive zcela bez ní. Nuda a šeď . Hvězdu, protože Cynthii prostě odpad nedám. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, že by to Cynthii Khan v černé kůži a s kuší rozdávající na potkání kopy z otočky do xichtu neslušelo, ale jako celek je tahle ultralevná bezdějová přehlídka bídně ochoreografovaných soubojů v poušti, kterou občas projede nějaké zrezlé auto nekoukatelná. I když se český dabing postaral o pár šťavnatých hlášek vypsaných ostatními. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Měla tohle Cynthia Khan vůbec za potřebí? Po úspěchu Red Force 4 by se dalo čekat,že se bude držet solidních filmů,ale stále se jednalo o její začátky. Souboje jsou sice dost průměrné a je jim vyplněn takřka celý film,ale se tvůrci nevyčerpávali dialogy. Ale mě tohle dílko dáli se to tak nazvat z fondu ztracených filmů líbilo,ale nikdo z těchto herců nemohl čekat,že po tomhle nemůže čekat nějakou další nabídku nebo dokonce,že se může stát slavným. A pro Rheda. Já napočítal,alespoň 4 bělošky. A obal k filmu jsem poskytl já. The Best of Best hlášky. "Manfreid. Tvoje zuby jsou tak velký asi jako tvůj chuj." "Do prdele,kdo to sem teď leze?" "Kurva život!" "Jebu tě!" "Tak pojď ty kokote!" "Kdes ukrad tu výbavu?" ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Amp (Dale Cook) je síce ukrižovaný, ale v nasledujúcej scéne niet po dierach v jeho rukách ani stopy. (beso74)

Reklama

Reklama