Reklama

Reklama

Natočeno podle jediného zdokumentovaného případu exorcismu v historii.   Robbie je obyčejný jedenáctiletý chlapec se zálibou v hororových komiksech. Teď se ale zdá, že s ním není něco v pořádku. V jeho přítomnosti se vznáší předměty a on sám se mění - všechny okolo uráží, mluví různými hlasy a neznámými jazyky. Zoufalí rodiče vyhledají pomoc katolického kněze Bowderna. Ten má podezření, že může jít o posedlost ďáblem. I přes nedůvěru arcibiskupa je odhodlaný duši nevinného dítěte zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ubohá parodie na Exorcistu, jejíž projekcí jsem zneuctil svůj DVD přehrávač. Tomuhle "filmu" škodí naprosto vše. Příliš rychlý nevýrazný rozjezd, trapný Timotýl Dalton, vymaštěné dialogy a největší zlo-nuda. Ale odpad si vyjímečně odpustím, díky špetce lehce děsivých scén. 10% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další kousek, který si udělal zásek na pažbě za známější a mnohem úspěšnější film. Mám na mysli The Exorcist. Právě z něho si tento film hodně vypůjčil, lépe řečeno ho vykradl. Měla jsem problém s tím, že spoustu scén už jsem někde viděla, takže na mě nepůsobily, tak jak měly. Škoda, že se ve filmu více neobjevoval Christopher Plummer. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšie pubertálne, posadnuté diekto, ktoré oplzlo nadáva a pľuje hrachovú polievku. Avšak dokonalo nezáživne a neatraktívne. Ani za mak strašenia, nejakých tých väčších nechutností ( tie fľusance určite nikomu žalúdok nezdvihnú ) ani hereckých výkonov, ktoré by aspoň minimálne posunuli film do sledovania hodných vôd. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Vymítač ďábla se dá vykrádat stylově a kreativně (některé italské kousky) anebo taky nudně a doslovně. Possessed rozhodně spadá do toho druhého ranku, i když úplně odstřelit ho nemůžu. Timothy Dalton se snaží seč může a nějaké ty kladné bodíky z diváka vyškemrá, ovšem hnáty mu při tom podráží jeho protivník. Ne Ďábel, ten je v pohodě, jako ostatně vždy, ale malý zrzavý chlapec, kterého posedl. Tak neuvěřitelně nesympatické dítě jsem ve filmu neviděl už leta. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Další z řady napodobitelů slavného Vimitače ďábla, který stejně jako mnoho podobných napodobitelů se mu kvalitou ani náhodou nepřibližují. Na druhou stranu se ovšem nejedná ani o žádný velký průser v daném subžánru. Největší problém je v dlouhé stopaži a ve vatě mezi celkem dobrých strasidelných sekvencí. Koukatelné, na zahnáni dlouhé chvíle dostačujicí, ovšem zapamatování vhodné určitě ne. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama