Reklama

Reklama

Americký vampír 3

  • Česko Americký vampír (více)

Obsahy(1)

Ve výzkumné laboratoři určené k nalezení léku proti AIDS dojde během experimentu k fatální nehodě, při které se Dr. John Alcore (Christopher Plummer) a jeho tým neúmyslně infikuje virovým sérem, které sice dává neuvěřitelnou sílu, ale zároveň sebou přináší nenasytný hlad po lidské krvi. Dr.John Alcore se obrátí na jediného vědce Owena Urbana (Andrew Stevens), o kterém je přesvědčen, že je schopen pro něj vytvořit protilátku. Ovšem pravý důvod, proč se na něj obrátil, mu zatají. Owen se nechá zlákat velkorysou finanční nabídkou a začne s domnělým výzkumem léku na AIDS. V podzemí laboratoře se mezitím seznamuje s krásnou dobrovolnicí Paulou (Heather Thomas), která jednoho dne zjišťuje, že její přítelkyně Rebeka (Lydie Denier), také dobrovolnice, byla infikovaná smrtícím sérem a je držena potají proti své vůli v podzemí laboratoře. Paula ani Owen netuší, jak moc je její onemocnění nebezpečné, a tak se rozhodnou Rebeku navštívit, avšak během toho Paulu už šílená Rebeka kousnutím infikuje. Owen zjišťuje, že krev v Paulině těle začíná mutovat a z klidné Pauly se pomalu stává šílený a hladový vampír. Owenovi začíná být jasný pravý důvod, pro který si ho Dr.Alcore vybral. Musí vyrobit protilátku co nejdříve, aby zachránil Paulu, pokud to bude vůbec možné... Podaří se mu to??? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem očekával mnohem víc, než se mi nakonec dostalo. Nelogické dialogy, nudné scény a slabý děj patří k hlavním mínusům celého filmu. K tomu lepšímu patří naopak několik světlejších okamžiků, lechtivější scénky a pěkné herečky. Jenže jako fanouška hororového žánru mě tenhle film zrovna dvakrát nepotěšil. Podívat se na to určitě dá, ale maximálně jednou a nikdy více. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Naprosto trefný název, nebot se opravdu jedná o upíry na americký způsob. Je to hodně nezvyklý neboť tady upíři nelítaj, nemají zuby tudíž si musí do oběti mnohdy udělat něčím díru, nespí přes den natož v rakvi. Hlavní hrdina vědec, co je naverbován do laboratoře, kde se dělají výzkumy s krví, mě silně připomíná protagonistu jednoho seriálu MacGyver. Taky si ví vždy se vším rady. Celý děj je sice hodně slabý zvlášt konec kdy vše skončí jak jedna velká pohádka. No je to béčková šílenost, ale nák mě ani nevadila. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Nemastný-neslaný sci-fi hororík, v ktorom nie je presne dané, kto je vlastne záporák. Viacmenej komorný príbeh, ktorý sa väčšinou odohráva v interiéri budov určite nenadchne. Na druhej strane zaujímaví a sympatickí herci (aj keď neviem, prečo si Plummer vyberá takéto lacnosti), ktorí aspoň sčasti vynahrádzajú slabší scenár a podpriemrné spracovanie. Hodnotenie: 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Doporučuju si v bonusech na dvd pustit Fotogalerii, je to to nejlepší, co pro tento snímek můžete udělat. Strašně vtíravá hudba, která se vtírá i do dialogů herců. Je neustále slyšet a je to velice nepříjemné. Děj filmu ani nebudu popisovat. Tak jen heslovitě. Hudba: Jim Manzie, Kamera : Ludek Bogner, Scénář : Alan Moyle, Režie : David Blyth. To nejhezčí z filmu, to co mě nakonec donutilo dát jednu hvězdu je výkon Heather Thomas, ve filmu jako Paula Bukowská. Její dva taneční výkony jsou nádherné, zvlášť když ona je opravdu pěkná ženská. Tanec v kuchyni při vaření a druhý tanec z nožem opravdu stojí za podívání...a pak se vraťte k té Fotogalerii. Ve filmu si zahrál Christopher Plummer jako Dr. Alcore. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Neskonale nudný céčkový brak, bez jediného náznaku napätia. Film obsahuje dve humorné akčné scény a inak nič. Iba kecy a to sa dá povedať vadí, keď nikto z hercov nevie hrať. A tak pekne vyzeral ten plagát... Kto, lepšie povedané ako, v tom donútil sa strapňovať Christophera Plummera, zostáva pre mňa záhadou. 5 percent za estetickú hodnotu úvodnej scény (pekné kozy). ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Ontario ve městě Toronto. (Terva)

Reklama

Reklama